Postanowiłem se zagrac tenisa moze cos wyjdzie :D
Lepchenko Varvara - Radwanska Agnieszka 2 1.33
Clijsters Kim - Bardina Vasilisa 1 1.03
T. Berdych - H. Lee 1 1.20
R. Kendrick - R. Nadal 2 1.10
A. Murray - A. Martin 1 1.07
Sharapova Maria - Pin Camille 1 1.01
Nieiwem gdzie moge umieścić ten temat więc napisze u siebie.
Mam takie pytanie niegracie może w pokera bo ja gram caly czas ale tylko na darmowych turniejach. I moge sie pochwilić w sobote w glownym turnieju tygodnia wygrałem 20 dolców i byłem 21 na 7700 ludzi wiec jest nieżle a jescze wczeniej wygralem 5 doclow narazie takie male wygrane ale mzo ekeidys cos bedie wiekszego :D
Dzieki to latwa gra tylko trzeba miec sporo szczesia do kart i umiec blefowac to jest czesto dobre rozwiazanie ja juz sporo sie tego anuczyłem i coraz lepiej mi idzie. Wiec polecam grajcie w pokera
Hmmm dzisiaj ten typ gra bardzo wiele osob..w takich sytuacjach gdy w danym dniu jest mało zdarzen jest wałek tymbardziej ze dzisiaj poniedziałek..
A patrząc w tabele to gospodarze poniesli ostatnio 3 porazki i za wszelka cene beda chcieli tego meczu nie przegrac..Benfica na wyjazdach nie zachwyca wiec remis w moim odczuciu dosc prawdopodobny..Dodatkowo nie wiemy w jakiej formie po przerwie sa obie druzyny i troche w ciemno stawianie.. ogolnie odradzam
Pozdro
Postanowiłem se zagrac tenisa moze cos wyjdzie :D
Lepchenko Varvara - Radwanska Agnieszka 2 1.33
Clijsters Kim - Bardina Vasilisa 1 1.03
T. Berdych - H. Lee 1 1.20
R. Kendrick - R. Nadal 2 1.10
A. Murray - A. Martin 1 1.07
Sharapova Maria - Pin Camille 1 1.01
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum