Wysłany: 2007-02-24, 16:43 TYPY MICHELA -ZAPRASZAM SERDECZNIE
WITAM NA NOWYM FORUM MAM NADZIEJE ZE PRZYDAM SIE TUTAJ SPECJALIZUJE SIE W UNDE OVER, ZUZEL,SIATKA ALE TYPKI PODAJE Z WIELU DYSCYPLIN OD ZAUFANYCH SPECOW ZAPRASZAM.ROZPOCZYNAM GRE OD STANU 1000 ZLOTYCH I ZAMIERZAM DOJSC W POL ROKU DO 5000 MAM NADZIEJE ZE SWOIMI UWAGAMI POMOZECIE MI TO OSIAGNAC ZAPRASZAM DO KOMENTARZY KTORE MOGA COS WNIESC CENEGO DO TYPOW INNYCH NIE OCZEKUJE
_________________ UNDER - OVER TO MOJA SPECJALNOSC :)
mecz liverpoolu sie rozpoczal i jesli beda pretensje ze podaje kupon w grze neima problemu mog enie liczyc do statystyk ale dopiero co poznalem te forum o 16.30 i sie zarejestrowalem:) ale dla mnie niema problemu moge go nieliczyc jak ktos bedzie mial z tym problem
KUPON 2
Twente(-1) - Willem II TYP 1
AKO 1.7 STAWKA 100
_________________ UNDER - OVER TO MOJA SPECJALNOSC :)
Witam na forum
Zycze powodzenia w osiegnieciu 5 tysiakow..
Liver juz idzie i wygrywaja a reszta wchodzi na luzie.. Co do handiego na Twente to zawsze to jest ryzykowne bo wygrana 1 golem daje tyle samo pkt co wieksza iloscia goli ;).. ale Twente jest w gazie wiec powinni wygrac kilkoma golami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum