dzieki za miałe przywitanie dziś gram tylko singielka
Juventus - Cesena 1 za 100 kurs 1.17
w gamebookers wiec Juve musi wygrac a czemu to napisałem już w Analizie w innym temacie
Ostatnio zmieniony przez krzycho 2007-01-16, 22:56, w całości zmieniany 1 raz
ale mecz jest pewny w 100 % wiec jak dla mnie ryzyka nie ma tak jak mówiłem stawiam jak coś w w weekendy ale teraz nie postawiłem wiec gram teraz a najcześciej gram takie mecze po kursie od 1.4 tylko dziś nie ma wyboru za dużego a teniasa nie chcem pozdro zabaczymy po meczu co jak jak w tej sytauacji macie racje że mozna dużo stracić
Witam
Powiem tak Juve powinno wygrac bo stracili 1 miejsce w tabeli a od nich wszyscy wymagaja awansu z 1 miejsca i dominacji w Serie B..ale nalezy pamietac ze Juve bedzie odpuszczalo niektore mecze po bardzo atrakcyjnych kursach przeciwko nim bo mozna na tym dobrze zarobic ..a chyba nie tzreba mowic o handlowaniu meczami we Wloszech i dlaczego Juve zdegradowano..
ostatnio Chelsea byla pare razy pewniakiem i sevilla wczoraj czy tam pzredwczoraj byla pewniakiem i barca byla pewniakie w ostatnim meczu itd itd..... jak masz grac cos na sile to lepiej nie graj, bo to do niczego nie prowadzi, dzis moze Juve wygra ale nastepnego dnia pewniaczek ci wtopi :P wygrasz 3x 1,20 kurs a wtopisz za 4 razem i nie ma zysku jets strata :)
zgadza sie ale zasłużyło musiało być jakoś ukarani ale tez śmieszne było by jakby nie awansowali do seri A mistrz i nie da rady z pokonać zespoły z seri B jak wszytski w A pokonała
no ale to wiesz nie zależalo od zawodników oni dawali z siebie wszytsko aby wygrywac tylko głupi prezesii itd wymyslili to i co teraz wyszło odeszli a Juve spadło a LM i tak nie wygrali
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum