Witam na forum
Wedlug mnie typy na Bełchatów, Odre, Anderlecht i Rosja sa najlepsze.. Kursy na strzelenie goli sa slabe i nigdy nic nie wiadomo czy jakis zespol w danym dniu nie bedzie mial indolencji strzeleckiej.. Janikowo to najprawdopodbniej bedzie remis według mnie.
Witam
Jaga dla mnie remis, Łomża zagra bez swojego 1 bramkarza Ulmana, ktory ma kontuzje wiec ciekawe jak zaprezentuje sie jego zmiennik, Juventus powinien sobie poradzic a mecz Chelsea wsztsko mozliwe chociaz bardziej sklanialbym sie wlasnie na Chelsea.
mysle ze Jaga powinna wygrac ten mecz, moze zagra juz Waldoch i bedzie mocnym punktem naszej obrony ktora moze nie tracila ostatnio duzo bramek ale jest bardzo niepewna bo w sumie poza Nawotczynskim nie mamy dobrego obroncy( pomijam Łatke bo to raczej nie obronca chodz na prawej obronie spisuje sie fenomenalnie). jak uda sie zagrac z tylu na zero to jestem pewny ze uda sie cos strzecic z przodu i wygramy ten mecz, mobilizacja wsrod pilkarzy jest, kibice tez niezle sie szykuja, zobaczymy czy padnie rekord frenkwencji i stadion zapelni sie tak ze nie bedzie mozna wcisnac szpilki i doping kibicow uskrzydli pilkarzy a ci wpakuja 1 moze 2 bramki Ruchowi i zdobedziemy komplet 3 oczek?:p
Wg mnie Jaga zremisuje (przeczucie, prestiz, ciezki mecz)
LKS bez bramkarza choc bardziej stawialbym na 02
Juve zawsze pewniak, lecz zobaczmy
Chelsea hummm Man Utd. zapewnilo sobie mistrza, puchar tez przydalo by sie zodbyc, jednak Chelsea bedzie tu walczyc do upadlego. Powodzenia
_________________ danielek-nigdy nie dorośnie, nie chce i nie musi
a WISŁA KR.-ŁKS 1 1.40
a SOCHAUX-ST.ETIENNE 1 1.80
P REAL M.-DEP. LA CORUNA 1 1.25
P BARCELONA-GETAFE 1 1.25
P RUCH CH.-U. JANIKOWO 1 1.35
P LECH P.-WODZISŁAW 1 1.60
P MIEDŹ-POLONIA WARSZAWA 2 1.35
P POGOŃ SZ.-BEŁCHATÓW 2 1.15
Systemy: (a) 1z2
Opłata/Stawka: 2.00 zł
Wartość kuponu: 4.00 zł
Min. wygrana: 14.10 zł
Maks. wygrana: 31.10 zł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum