CSKA osłabione ponieważ ich napadziory graja w reprezentacjach ale Dynamo nic specjalnego nie prezentuje i mecz bedzie oscylował wokol remisu..USA awansuje dalej, Gent wygral pierwszy mecz 2-0 i nie wiadomo jak podejda do tego meczu.
Zagłębie Sosnowiec- Jagiellonia 2 - Po porażce 5-0 w Sosnowcu panują zapewne niskie morale, Jagiellonia jedzie do Wodzisławia z nastawieniem 3 pkt i myślę, ze ten wynik jest w zasięgu.
Zagłębie- Legia 2 Do Lubina Legia przyjeżdża jako nowy lider OE z pewnością będzie chciała ten stan urztrzymać dłużej niż jedna kolejkę, chociaż grac w Lubinie nie jest łatwo.
Millan - Sevilla 2 - Gra dla Antonio Puerty.
kupon grany systemem 2z3
Drugi kupon bardzie ryzykowny:
Sosnowiec - Jagiellonia LB 2,5 1 - nie sądze by w meczu padło dużo goli.
Schalke - Leverkusen 1 mocniejsze kadrowo Schalke nie powinno mieć problemów z Leverkusen
Alkmaar - Calleri 1 przekonałem się że poza Alkmaarem PSV Ajaxem no i może jeszcze Feyenordem holenderskie drużyny są słabiutkie..
teraz troszkę tenisa i lekkiej atletyki
Hewwit - Calerri 1 - jeden z faworytów turnieju, nie ma prawa odpaść
Nadal - Tipsarevic 1 j.w
Federer - Isner j.w
T. Lebedeva Z jest w doskonałej formie i myśle, że spokojnie sięgnie po złoto
Witaj
Jaga nie wiem ale prawdopodobny jest remis. Wyjazd kibicow Jagi na mecz zostal odwołany przez debilne PKP ale pewnie kilkadziesiat osob stawi sie na własna rekę.
Zaglebie 1x - graja niezła piłke wedlug mnie lepsza od Legii teraz a Legia do tej pory oprocz meczu z Zagłębiem nic specjalnego nie pokazała a to ze nie stracila bramki to fart bo rywale marnowali bardzo dobre okazje.
Alkmaar gra z Excelsiorem a nie tam z tenisista chyba cos Ci sie pomylilo :P
zgadzam sie z pafciem co do typow w meczu Milanu i Zaglebia Lubin... oba na 1X, Zaglebie musi gonic reszte czolowki i nie wydaje mi sie zeby dzis stracili pkt
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum