ja miałęm stawiać na PSV ale w ostaniej chwili się rozmyśliłem bo oni w lidze meczą się a w LM wygrywaja jak się przebudzą to bedzie dobrze lepiej postwiać na dryżyny które są w formie niż liczyć zę któreś odzyskają swój blask ostatnio się tego nauczyłem
teraz dylemat - ogladac eurogoals czy nie.. zaloze sie ze 10x slupek 20 poprzeczek 40 sam na sam .. :(
lepiej nie ogladaj gadalem z kuplem z holandi to mowil ze szok niewytrzymali ponoc presji ze moga zajac po tej kolejce 2 miejsce i za bardzo chcieli i niemilosiernei pudlowali no mi 2 kupony zalatwili wiec cie rozumiem
_________________ UNDER - OVER TO MOJA SPECJALNOSC :)
Jagiellonia po beznadziejnym poczatku sezonu ma do wypelnienia 'plan minimum' 3 mecze - 9ptk ( bardzo dziwne ze zespol 'walczacy' o OE musi robic jakies plany zeby wygrac mecz.. ) ratujacy pupcie kilku pilkarzy - stad wygraja bez problemu ( jak robi sie goraco to pewnej grupie pilkarzy chce sie grac :] ) Gornik - po sezonie tak czy siak zostanie zdegradowany klase nizej, nie wiem do konca jak odbierac - czy zawodnicy beda chcieli sie pokazac dobremu zespolowi ze umia grac w pilke - by w przyszlosci przejsc do lepszych klubow , czy zarzad juz teraz przestanie im wyplacac kase i pilkarze zaczna olewac gre, i beda olewac spotkanie. Ja uwazam ze ta decyzja wplynie negatywnie na forme pilkarzy stad mysle ze 2:0 dla J
Podbeskidzie - od 7 meczu nie strzelilo bramki.. i tyle.. Polonia za to w 5 meczach 15 ptk i to nie z byle kim bo wygrali 2:0 z Ruchem na wyjezdzie, 3:1 z Lechia.. mysle ze ladny kursik mozna ustrzelic stawiajac na warszawiakow. Jedyna przeszkoda moze byc kartoflisko w Bielsku-Białej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum