Koniec z suchymi typami, trzeba dodać jakieś przemyślenia .
Dziś Eliminacje więc oferta dość duża.
Mecz Polski ( który obejże na żywo ) odpuszczam. Kursy niepowalają na kolana, a mysle że jak szybko niestrzelimy brameczki to będzie z każdą minutą o nią coraz ciężej. I może wyjść 1-0. Dla mnie no-bet.
Najpewnieszy dziś mecz do zainwestowania kaski to mecz Włochów ze Szkocją.
Makarony w grupie fatalnie, mają przysłowiowy nóż na gardle. Szkoci drużyna co by niemowić dość przeciętna. Oglądałem ich z Gruzinami i nic iwlekiego niepokazali. Wyspiarski futbol oparty na sile i wrzytkach w pole karne. NA Włochów to niewystarczy. Szkoci będą głównie się bronić i wychodzić z kontrami, moim zdaniem z 2-3 wyjdą jednak Boyd to taki szkocki Rasialdo i raczej nic tam z dobrą obroną Włoską niewskura.
U Włochów Toni strzela raczej regularnie, obrona solidna jednak drużyna nico zmieniona, wiele nowych twarzych typu: Fabio Quagliarella, Antonio Di Natale, Daniele De Rossi czy Stefano Mauri którzy mieli albo i nie małe epizody w kadrze. Ogólnie latwo napewno niebędzie bo Szkoci będą ostro chcili wybić Włochów z uderzenia jednak moim zdaniem coś jednak wpadnie.
Podsumowując: (kursy w zależnosci od buka)
Szkocja niestrzeli 1.75
under 2.5 1.75
under 3.5 1.30
Włochy 1 1.35
strzelec bramki: TONI 2.5
Dziś swoja kaske zainwestowałem w siatkówkę. Gram ją dość rzadko, jeżeli już to tylko PLS.
Zaczynają się Play-offy. Mistrz BOT Skra Bełchatów zagra w pierwszym meczu u siebie z drużyną AZS Politechnika Warszawska.
Kursy śmieszne 1.01 - 15.0 ale zwycięstwo Skry pewne, pytanie tylko w jakich rozmiarach. Nawet na 3-0 kurs marny. Ja znalazłem w Unibecie 2 bardzo fajne propozycje, mianowicie suma punktów ponad 130.5 ptk. i AZS + 20.5 ptk. Pewnie będzie 3-0 ale myśle że akademicy zagrają na luzie i nieprzegrają wszystkiego do 15 .
Zagrałem to dość grubo więc troche mam dziś nerwa .
25-18, 25-20, 25-18 i wchodzą oba zakłady.
Myśle że większej demolki niebędzie a może i seta ugrają i wtedy wejdzie bankowo. Oby...
BOT Skra Bełchatów - AZS Politechnika Warszawska
Suma punktów ponad 130.5 1.60 UNIBET
AZS + 20.5 1.60 UNIBET
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum