Witaj
Hokeja nie komentuje a z pilki uwazalbym na Grekow wedlug mnie bardzo mozliwy remisik.. Polska wygra wedlug mnie 1-2 golami a kursik z handim słaby wiec chyba bym odposcil..
Dzisiaj mam 2 typy z hokeja.
Aalborg-Herning 2
Blues-Karpat 2
Co do pierwszego to herning jest zdecydowanie najlepsza druzyna w dunskiej lidze i pokazala to w pierwszym meczu wygrywajac 7-2. Poza tym w potyczkach obu zespolow w tym sezonie wszystko wygralo Herning i mysle, ze to mowi samo za siebie. Kurs 2,15 jest warty zagrania.
Co do drugiego meczu to bilans bezposrednich spotkan jest korzystny dla Blues, ale wiekszosc spotkan odbyla sie w drugiej czesci fazy grupowej gdzie Karpat mialo juz duzo przewage i pewne play-offy. Teraz to juz polfinaly i mysle ze Karpat postara sie dzisiaj znowu o zwyciestwo, poniewaz jest o klase lepsza druzyna, a blues znalazlo sie w polfinale tylko dlatego ze w finlandii sa tylko 3 na prawde mocne zespoly, ktore odstaja od reszty. Kto boi sie ryzyka moze zapezpieczyc ten typ dogrywka.
Mysle, ze to dobre typy na dzisiaj i zycze powodzenia w typowaniu!
Stawiam to, poniewaz mysle, ze Modo po 7 trudnych meczach polfinalowych bedzie przemeczone a Linkoping po kilku dniach przerwy bedzie pelne swiezosci i checi zwyciestwa, poza tym w takich pojedynkach jak ten czesto pierwsze mecze wygrywaja faworyci, aby zapewnic sobie dobra sytuacje wyjsciowa przed nastepnymi grami a takze forma obu druzyn jest zupelnie odmienna, Lnkoping jest w tej chwili o wiele lepsza druzyna co pokazala gromiac w polfinale Farjestads, przy czym Modo dosyc minimalnie wygralo z HV 71.
Drugi typ to over 212 pkt w meczu Washington-Charlotte w NBA.
Washington ma bardzo dobra ofensywe oraz niezbyt dobra defensywe co pokazal chocby ostatni mecz z Charlotte, a poza tym w obecnym sezonie w spotkaniach obu druzyn zawsze padaly wysokie overy.
Witaj
Typ z kosza wydaje sie bardzo dobry..tak jak wspomniales WAS zdobywaja duzo pkt i duzo traca a granica 212 nie jest jakas bardzo wysoka jak na NBA i gre tych zespołow..
Linkoping u siebie mocne i raczej powinni wygrac..
co do mecz Washington to wspomne tylko ze nie zgara dzis Butler.. srednia to prawie 20 pkt w meczu :) a Charlotte jakos specjalnie za dobrze na wyjazdach nie gra i moze miec problemy dzis ze zdobyciem 100pkt :)
Z moich doswiadczen z koncowek ligi wloskiej wiem, ze druzyny walczace o utrzymanie i dzielace zblizone pozycje prawie zawsze dziela sie punktami, aby odskoczyc pozostalym druzynom na 1 punkt, co dzisiaj jest bardzo prawdopodobne, poniewaz pozostali "spadkowicze" graja bardzo trudne mecze z druzynami z czolowki. Poza tym wielu bukmacherow wycofalo te zdarzenia co czyms swiadzy. Znajac realia wloskiej pilki, w ktorej panuja uklady uwazam ze sa to dobre typy i polecam zagrac jesli znajdziecie je jeszcze u ktoregos z bukmacherow.
wczoraj mecz Frositone - Triestina na X byly kursy nawet 1.75 i co 2-0 wyszlo... wczoraj jedynym meczem jak byl ustawiony na X a nawet na 0-0 tak jak dostalem info( o ile wierzyc mojemu informatorowi ze nie zgadywal) , chodzi o mecz Albinoleffe - Lecce, w mecz tym wyzej podanym ludzie sobie uroili ze remis dobry dla obydwu zespolow i walili na X.... walili na X buki raz dwa trzy kontre zrobily i placz.pl, raczje w lidze wloskiej nie beda sie zdarazac az tak glosne ustawki, bo za duzo mozna stracic, jesli one beda to takie o ktorych raczej nikt z was nie bedzie wiedzial, a te 2 typy ktore podales to patrzac w tabele wychodzi X, raczej ukladow bym nie szukal, o ile mnie pamiec nie myli to w koncowce tamtego sezonu urojej ustawki przez graczy nie wchodzily po kursach 1.6..... tyle z mojej strony :)
pamietajcie ze prawdziwe ustawki nie lubia rozglosu :)
Małe sprostowanie. Nie pisalem, ze slyszalem o jakiejs ustawce tylko ze sytuacja w tabeli i rozklad meczy sklaniaja do zagrania takich typow i ze czesto w takich meczach druzyny graja na remis. Elo
alex.bp, te remisy ktore kiedys byly, byly to ustawki, teraz ich nie ma dzieki aferze jaka byla ostatnio we wloszech, kluby sie boja bo wiedza jak skoncza, remisow wiec bym nie szukal bo to strata kasy bo poprostu ich nie bedzie, a ludzie z reszta tak jak ty mysla ze jak tamtym roku i 5 lat temu byly to i teraz beda, tak jak wyzej napisalem byly kiedys ale teraz nie bedzie bo byla ta afera wlasnie przez takie mecze z koncowek sezonu :)
tak mniej wiecej mial wygladac moj pierwszy post ktory jest wyzej :]
Cytat
Znajac realia wloskiej pilki, w ktorej panuja uklady uwazam ze sa to dobre typy i polecam zagrac jesli znajdziecie je jeszcze u ktoregos z bukmacherow.
napisales cos takiego wiec stad moj pierwszy post taki a nie inny byl
Zdecydowałem się podać ten typ teraz, ponieważ kursy na ten mecz z kazdym dniem spadają, a myślę, że warto jest go zagrać za wyższą stawkę, bo wydaje się dość pewny. Korona po niezłym starcie rundy zanotowała wyraźny spadek formy, który jest częściowo spowodowany tym, że gra ona co 3 dni, a polscy ligowcy jak wiemy nie są przygotowani do takiego systemu gry i wyraźnie w zespole z Kielc widać przemęczenie. Kto oglądał ostatni mecz (finał PP), w którym nie przesadzając Korona zagrała jak drugoligowiec, nie powinien mieć wątpliwości.
Z drugiej strony Zagłębie. Fantastyczna gra zarówno u siebie jak i na wyjeździe. Mnóstwo bramek strzelonych i bardzo mało straconych. Zespół z Lubina wyraźnie ma chrapkę na mistrzostwo i myślę, że trudno ich bedzie zatrzymać. Porównując formę obu drużyn wybór jest dość jasny. Uwazam, że jest to jeden z lepszych typów na ten weekend. Polecam!!! Można także zagrać asiana za mniejszą stawkę, bo kurs jest bardzo atrakcyjny.
Proszę o opinie.
dla mnie polska liga to glupota.. wszystko moze sie zdarzyc, chociaz mimo wszystko jestem zdania ze zaglebie powinno na luzie wygrac z Korona to i tak raczej tego nie postawie bo Polska liga czesto zawodzi a Zaglebie z kolei to nie jest zespol typu Barcelona w Hiszpanskiej czy Porto w Portugalskiej gdzie potrafia wszystkie meczy z rzedu wygrywac.
Oczywiscie sklaniam sie rowniez do zwyciestwa gospodarzy :)
Rosja-Czechy 1 1.6
Powiem krótko. Rosjanie moim zdaniem są zdecydowanie najlepsza druzyna tych mistrzostw, graja ladnie i skutecznie i przede wszystkim u siebie, tak wiec inny wynik niz zwyciestwo gospodarzy bedzie wielka sensacja!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum