1 1532 Manch.Utd. - Fulham 1 1.30 P
2 1533 Chelsea - Manch.City 1 1.27 P
3 1561 Plzen - Teplice 2 2.50
4 1564 Esbjerg - Midtjylland 2 2.75
5 1585 Bordeaux - Lyon 1 2.80
6 1593 Ajax - Waalwijk 1 1.25 P
7 1636 Aarau - Young Boys 2 2.20
system 2/4
To jest pierwsza kolejka w Anglii wiec moze byc roznie. Young bOys dobry typ. Mecz Lyonu to wielka nie wiadoma kazdy wynik mozliwy. Prawdopodobnie bedzie remis :) Ajax wygra. Plzen 1x. A skandynawia nie wiem.
Nie wgłębiałem sie w statystyki poszczegolnych druzyn ale mysle ze powinno byc tak jak napisałem.
Pozdro
to co proponujesz an pewniaki zamiast ligi angielskiej ?
Nic dzisiaj pewnego z dobrym kursem nie widze. Nie twierdze ze nie wejda te typy z Anglii ale Chelsea zawsze ciezko sie grało z MAN City wygrywaja maksymalnie 1 bramka wiec i dzisiaj moze byc ciezko bo w sparingach takze nie błysneli forma przegrali z gwiazdami MLS a takze ostatnio w pucharze z Liverpoolem ale znajac farta MOurinho wymecza 1:0. Pozatym po wczorajszej wpadce Arsenalu odpuszcze juz ta 1 kolejke w Anglii.
Barca i Bayern powinni sobie poradzic, galatasaray 1x (widziałem ostatnie mecze bordeux i nie zachwycaja i ciezko bedzie im odniesc zwyciestwo na goracym terenie w Stambule), Valencia x2, mecz PSV - Liverpool to dla mnie NO BET bo w moim przekonaniu wszytsko sie moze zdarzyc, inter ok.
A co do samych kuponów to lepiej zagraj typ 12 za wieksza stawke zamiast grac 2 kupony zmieniajac te typy..
Witam
Wedlug mnie jesli juz chcesz grac Genk to x2, alkmaar powinien wygrac bo ostatnio zawiedli w kilku meczach ligowych, Anderlecht na wlasnym terenie nie zremisowal w tym sezonie i wydaje mi sie mozliwy remis wlasnie w tym meczu, Bordo i lyon ok, PSV bilans 10-0-0..powinni wygrac bo super im sie gra z tym rywalem szczegolnie na wlasnym terenie gdzie wygrywaja z nimi wysoko ale ile mozna wygrywac.., aek chyba bym odposcil
Powodzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum