Ogladalem mecz Bayernu... stan murawy na sradionie Cveny to skandal..pilkarzom buty sie zapadaly po kostki i wogole nie mozna bylo normalnie grac. To był dość typowy mecz na remis gdy przy stanie 1-1 wyszedl super strzal dla zawodnika Cveny co bardzo zdenerwowalo Bayern i skończyło się 2-3 ;)
wywaliłem Webbera, pewnie nie dojedzie :P Sato wiadomo - wczoraj błyszczał a i zawsze błyszczy ;) Davydenko natomiast przejedzie się po Nadalu bo gra genialny turniej, Legia i jego napatnik z Zimbabwe przywróca GKS do ich formy (wcześniejsza passa porażek) Ajax wygrać musi bo mistrzostwo by uciekło za daleko, tak jest jeszcze szansa, Trulli genialnie przejechał eliminacje, Rosberg od poczatku sezonu skrada się i próbuje, fakt faktem trochę gorzej od Kubicy i dobrze ;) bo ten drugi dziś wygra ! ;)
jutro będę liczył kasę, mam nadzieję !
Moim zdaniem granie handi na Bayern niema raczej możliwosci wejscia takie jest moje zdanie co do tego meczu: Getafe powinno zagarc dobry mecz i cos trzelic Bauern moze wygra ale to roznica 1 bramka..
Leverkusen sie konczy i whcdozi ale i tak dobry typ bym napisal sam go zagralem ;p
Co do fiory to tutaj będzie ciezko ale czuje 0-1 wiec powinno siaść
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum