Dawidenko, wygral ostatnio z Gaelem na trawie w wimbledonie i to bardzo gladko, mimo ze trawa nie jest atutem rosjanina, teraz gra na swoim clayu, 1 jak najbardziej ok, jednak daje 10% ze moze byc niespodzianka.
Mathieu w tym sezonie prezentuje wysoki poziom, na pewno nie jest to tenisista ktory swietnie prezentuje sie na ziemnych kortach jednak bedac w wysokiej formie nawierzchnia nie stanowi u niego az tak wielkiej roznicy, Roitman to typowy tenisista od ziemnych kortow, niski kurs jest wg mnie na francuza jednak sadze ze powinien ograc Roitmana.
Gasquet, dobry wsytep na trawce ostatnio, ciekawe jak bedzie po zmianie nawierzchni i ciekawe jak podchodzi do tego turnieju bo przeciez jest to pierwszy turniej po wielkim szlemie wiec niektozi moga se odpuscic, mimo wszystko wygrac powinien.
Ferrer hmmm kapitalnie gra na clayu, teoretycznie powinien gladko wygrac ten mecz.
Brazylia - nie wiem, aczkolwiek Urugwaj zawodzi moje oczekiwania w tym turnieju, nie graja na swoim poziomie.
Odnosnie tenisa to ciezko mi sie wydaje ze jest teraz wytypowac, niektozi moga byc zmeczeni po wimbledonie ktory sie przeciez przeciagal przez te deszcze, nie wiem jak poszczegolni zawodnicy podchodza do tych turnieji, kto odpuszcza a kto gra na maxa, generalnie mecze ktore dales bez wiekszych problemow powinny wejsc, bo obstawiasz potencjalnie duzo lepszych zawodnikow.
Wypowiem sie odnośnie meczu ligi angielskiej. Wedlug mnie Liverpool tego nie przegra i 1x to fajne rozwiazanie. Chelsea w 2 pierwszych meczach nic specjalnego nie pokazała i myśle ze dzisiaj nie wygra.
typki dobre ale kupon nie wjedzie bo zxa duzo meczy...
takie tasmociągi nie wchodzą z reguly... .;/
poza tym np Liverpool - Blues toja X typuje.... a ty 12 :) zycze powodzenai ale dla mnie bez szans......
_________________ Pele Romario R9 R10 - kraj KAWY jest klawy
Odświeżam, bo ostatnio częściej gram i tennis wchodzi mi non stop, poprzednie turnieje - Sztokholm,Moskwa, Wiedeń bezbłędnie, zobaczymy jak Rzym i Zurych, liczę na dużo kasy ;d
musze cos dopisac do powyzszego posta... Kahn powinien grac( a jesli nie zagra to tylko dlatego ze Bayern bedzie mial bramkarza w lepszej formie), Ribery, Toni, Van Buyten, Demichelis nie zagraja... przynajmniej takie informacje znalazlem w dzisiejeszych niemieckich gazetach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum