wtorek
173 21:05 D.Zagrzeb - Arsenal 4.30 3.20 1.70
środa
486 18:30 Szachtar - Legia 1.60 3.50 4.50
485 18:00 Lille - Rabotnicki 1.25 4.60 8.70
496 21:05 Liverpool - Maccabi H. 1.20 5.00 10.00
483 18:00 CSKA Moskwa - Ruzomberok 1.35 4.00 7.50
493 20:45 Milan - Crvena Zvezda 1.22 5.00 9.00
488 19:30 Galatasaray - Mlada Boleslav 1.50 3.50 5.60
zastanawiam się nad sklejeniem z tego kuponu i myslę czy warto obstawić Szachtar, bo grają z Legią a polskie druzyny sa nieobliczalne ... wiem że wygrał ostatnio 5:0 w lidze, ale to nie to samo
Liverpool przegrał z Mainz 0:5 w meczu towarzyskim kilka dni temu
Galatasaray ... co o tym sądzicie ? i czy wyrzucić tamte dwa ?
495 20:45 Hearts - AEK Ateny 2.10 3.00 3.20 kusi postawić znów na Hearts, ostatnio mialem przeczucie w meczu z Celticiem
494 20:45 Salzburg - Valencia 3.00 3.00 2.20 jak gra Valencia ?
Liverpool gral pewnie w 3 skladzie i oni zawsze daja pupci w sparingach, a eliminacje przechodza bez problemow. Niemniej jednak uwazam ze Liverpool jest cieniutki i rok temu ledwo poradzil sobie z CSKA Sofia..
Ja tam obstawilem Shachtar, nie wierze w Legie na wyjezdzie :] w ostatnim meczu napastnicy Legii oddali az 1 strzal ( Elton, Janczyk, Włodarczyk ) normalnie bombastiko graja. Pozatym Shachtar jest renomowana marka i nie da pupci, przynajmniej u siebie.
Arsenal mysle ze bedzie chcial zalatwic sprawe szybciutko i juz w pierwszym meczu. Thierry Henry zostal w zespole wiec powinien cos ustrzelic chorwatom ;]
Lille, nie wiem w jakiej oni sa formie ale z czego pamietam zawsze grali równo wiec nie powinno byc problemów z awansem
Milan - forma zagadka ( afery korupcyjne itp. )
Galatasaray - przegral w pierwszej kolejce ligowej z jakims cieniasem wiec pewnie sa chlopaki bez formy, albo sa w tym sezonie ciency ;p
CSKA Moskwa - powinnowejsc, Ruzomberok nie jest potega europejska wiec CKSA sie postara :]
Mainz w tamtym sezonie mialo dobry poczatek sezonu, moze w tym sezonie tez sie postaraja ale kompletnie nie wiem jakie byly roszady w skladzie itp
Bordeaux jest zaliczane do grona faworytow do zajecia 2-giego miejsca w lidze, tuz za Lyonem ( ktory wg mnie i wielu fachowcow ) zdobedzie 6tytuł z rzedu
Liga czeska - nie znam
Austria Wieden powinna wygrac, chociaz Rapid jest mocny ale austrii potrzebne sa punkty bo narazie maja ich malo
też nic nie iwem o formie egiptu i urugwaju, ale sądze że Urugwaj da rade
na korzyść Chorwacji - skład i nieobliczalność (nie tylko Włochów pogrążają, ale każdego po koleji, niestety w meczach o stawkę są ciency, ale w towarzyskich grają dobrze)
na korzyść WKS przemawia fakt, że trenerem Senegalu jest Henryk Kasperczak :P co ma związek z polską piłką to na minus ;p
Holendrzy nie są wspaniali, ale Irlandczycu są beznadziejni :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum