9/24/07 BK -Deg 3-Way Betting Outcome of event (normal time) BK Häcken 1.50
9/24/07 FC -FC Double chance Double chance X / FC Nantes 1.16
9/24/07 IF -Lju Double chance Double chance X / Ljungskile SK 1.20
AKO: 2,09 starbet
slabo dzis z oferta u bukow totez za drobne poscielem sobie taki kuponik dla zabawy
swoja droga polecam buka Starbet... moze i oferta waska ale jak juz cos maja to kursy chyba jedne z lepszych w sieci, jestem pozytywnie zaskoczony :) zero problemow z wplatami/wyplatami, sprawny support, ogolonie buk godny polecenia, osobom takim jak ja czasami sie moze przydac konto u takiego buka ale chyba tylko takim osobom jak ja bo wiekszosc narzeka ze za mala oferta ze tamto czy siamto a jak ma sie konta u wielu bukow to konto w starbet nie zawadzi bo czasami nienadarzaja za graczami i trzymaja dlugo wysokie kursy :)
a tak wogole to jest to moj ostatni chyba typ na jakimkolwiek polskim forum, bo jakos nie widze ludzi do rozmowy na tematy bukmacherki, wszyscy tylko czekaja na typy a od siebie ciezko cos naskrobac, a dobrzy polscy typerzy chyba tylko na zagranicznych forach siedza totez i ja sie na takowe udam, konkursu na forum sponsorowanego przez Betfair nie ma wiec.... :) ostatni typ na pozegnanie ale nie ostatni post, ten kupon podsumuje a takze w najblizszych dniach skrobne jeszcze 1 post z 'mila' niespodzianka dla niektorych :)
jak mamy cos skrobnac na temat meczy, ktore podajesz skoro srednio typ podajesz okolo 1-2 h przed rozpoczeciem :)
Ja mam zbyt ciezki wrzesien, nie dam rady nawet zadnej analizy napisac bo po prostu ciezko znalezc czas, ale to wszystko sie zmieni :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum