pierwsza kolejka i zawsze w malo popularnych ligach buki patrzac na tabele z tamtego sezonu ustalaja kursy a przeciez sytuacje w klubach sie zmieniaja.... tutaj kurs powinien byc 1.2-1.3 max wiec ten kurs ma w sobie value i warto go zagrac, kiedy spadnie ponizej 1.5 nie polecam.
adasko: ja nie zagralem tylko ze wzgledu na to ze nie mam gdzie, ja gram na betfair i tam nie ma takich meczy.
W innych bukach nic nie mam obecnie i nie mam szybkich przelewow do wplat na inne stronki.
APOEL Nicosia FC - Doxa Katokopias(+1EH) 1 1,40 8/10 Interwetten
mistrza gra z beniaminkiem, w tamtym sezonie Apoel w meczahc na wlasnym boisku tylko 1 remis, ze slabymi zespolami zazwyczaj 2-3 bramkami wygrywali, licze na takie samo zwyciestwo dzis :)
Santos Laguna Mexico - Club AmĂŠrica X2 1,85 8/10 sportingbet i 2 4,30 2/10 willhill ;]
4-0
to przegrane ale to qrwa nie ten mecz mial byc.... powalilo mi sie to mialy byc rezerwy Santosu ktore takze w nocy graly swoj mecz !! nie znam wyniku meczu rezerw Santosu ale jak tamto by weszlo to tylko sie ...... 10j w plecy <olaboga> ale wtopa... nie pamietam kiedys ostatnio zaliczylem cos takiego;]
o jakies info z Afryki badz Płw. Arabskiego bardzo ciezko ale jak juz sie cos konkretnego dostaje to raczej wszystko siada.... dostalem ten i inne typy w pakiecie jakis czas temu, niestety dzis nie udalo sie dopytac czy dalej jest to 100% typ ale z tego co byl opisany ten typ wychdzi ze kurs 1.2 mozna takze brac i traktowac jako znakomita lokate z oprocentowaniem 20% w 1 dzien mimo ze wynik ostatniego meczu gospodarzy raczej nie byl pozytywny i nie napawa optymizmem :P :) mam nadzieje ze wyjebki nie bedzie :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum