Wysłany: 2006-08-25, 13:47 Puchar UEFA: Legia z Austrią, Wisła z Iraklisem!
Legia Warszawa zagra z Austrią Wiedeń w pierwszej rundzie piłkarskiego Pucharu UEFA. Rywalem krakowskiej Wisły będzie grecki Iraklis Saloniki. Losowanie odbyło się w piątek w Monako.
wp.pl
Co o tym sadzicie ? :) Ja uwazam, ze Wisla powinna dac rade. Co do formy Legii... nie wroze im gry w kolejnej rundzie :)
Wisla tym co prezentuje powinna przejsc dalej, poprawi tylko skutecznosc w pucharach i bedzie dobrze.
A Legia? Hmm sadze, ze teraz nawet Jagiellonia wygrala by z nia gdyby mieli sie spotkac. Tak wiec Legia odpada.
jedni i drudzy awansuja .... przypomninam ze pierwsze mecze bodajrze 14 wrzesnia wiec Legia ma 3 tygonie aby zmienic cos na lespze , pozatym to co gra Austria Wieden w tym sezonie to zal.pl i spokojnie Legia sobie poradzi , a o Wisełke jestem nadzwyczaj spokojny ich forma ciagle idzie w gore i na ten dwumecz mam nadizje ze do formy po kontuzji dojdzie Głowacki Baszczynski i Sobolewski a Brozek odnajdzie forme i bedzie gitara :)
No i roztrzygnelo sie.. Wisła była lepsza w dwumeczu i awansowala..choc szczescie w 2 meczu było z druzyna Wisły..
A Legia to nie wiem jak to nazwać tragedia..jak mozna bylo nie wyeliminowac takiej druzyny jak Austria, która sie rozpadla po wycofaniu sie z finansowania wlasciciela i rozsprzedaniu najlepszych zawodnikow..
Wisła byla lepsza w dwumeczu i nieszczesliwie u siebie przegrala.. a Legia to idealny pokaz tego jak zawodnicy chca zwolnic trenera.. poprostu bardziej sie nie da chlopaki :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum