no wkoncu PZPN choc jeden raz cos nie spiepszyli :P oby wyrosl tam pozadny nam grajek, ostatnio w izrealu jakis dobry mlody polak sie trafil i Chelsea go sprzatnela i przy okazji reprezentacja izraela i chlopak juz dla nas nie zagra
Czytałem w Przeglądzie ze ten chlopak jeszcze moze zagrac w naszej reprezentacji bo nie zagrał w seniroach tylu juniorach a ci moga zmienic reprezentacje
Czytałem w Przeglądzie ze ten chlopak jeszcze moze zagrac w naszej reprezentacji bo nie zagrał w seniroach tylu juniorach a ci moga zmienic reprezentacje
co ty gadasz jak zagra w repsie w juniorach to juz ma bana na inne reprezentacje do konca zycia, jak myslisz dlczego Cantoro nie mzoe grac w polskiej reprezentacji? bo zagral w repsie swojego kraju do lat 16 :P
ja tez coś czytałem zę bedzie on mógł zagrać w naszej reprezentacji choć grał juz w innej reprezentacjii ale najważniejsze czy on wogule chce u nas grac ?? ale coś pisało zę jego matka powiedziała że on moze grać tylko w reprezentacjii Polski !!! innej ona możliwości nie widzi
fajnie żeby grał u nas
ale Cantoro zagral kiedy przepisy mowily ze jak zagrasz w niewazne jakiej kategorii wiekowej to odrazu jestes przypisywany do reprezentacji jednego kraju, teraz jest tak ze juniorzy (bodajze u16 i u18, nie jestem pewien czy u21) zagraja w 1 repzie to moga sie zdecydowac na ktora im sie chce. Przypominam ze prawo nie dziala wstecz i temu Cantoro nie gra w repzie polski;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum