FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy z bukmacherki da sie żyć?

Czy z bukmacherki da sie żyć?
Tak
22%
 22%  [ 2 ]
Nie
77%
 77%  [ 7 ]
Głosowań: 9
Wszystkich Głosów: 9

Autor Wiadomość
adasko 
Moderator

Wysłany: 2007-01-25, 16:42   

pyjter79 napisał/a
probowal ktos z was grac sure betsy??

u bukamcherow polsko jezycznych nie ma to sensu bo robia szybko limity i mozna zaliczyc niezla wtope jak niebeda chcieli przyjac zakladu a juz gdzies wczensije zagrasz tylko w tym buku potrzebne ci bylo zagrac kontre :P nie polecam tego bo zarobek marny a kase tzreba miec u conajmniej 10 bukmacherow albo i wiecej zeby cokolwiek zarobc i tzreba grac za bardzo wysokie kwoty, rozbierznosci bukow nie sa wieksze jak 5% wiec zeby wygrac 5 zl trzeba posatawic..... ale zadko sie to zdarza zazwyczaj surebety nie przekraczaja 3%, wedlug mnie zaden to zysk a wpasc mozna niezle :P jak bys gral w pinnacle pointbecie czy jakims z tych bardzo dobrych bukow to tam da sie grac za duze stawki ale ci bukamcherzy nie robia bledow przy ustalaniu kursow :)

pyjter79 
Użytownik

Wysłany: 2007-01-25, 16:51   

kasa na mb czy neteller i grac mnie na maila przysylaja sure betsy w tym tyodniu przyslali mi 2 powyzej 10% a 2 po 9% no a reszta od 2do 4% wiec zeby grac to potrzebny spory kapital tylko wlasnie slyszalem ze buki czasami nie przyjmuja zakladow

adasko 
Moderator

Wysłany: 2007-01-25, 16:56   

pyjter79 napisał/a
slyszalem ze buki czasami nie przyjmuja zakladow

sluchaj jest tak: np. w expekcie stawiasz za 1000 na kurs 2.1 potem wychdozi surebet w sportingbecie za kurs2.05 i chcesz postawic tez za 1000 a tu nagle wyskakuje ze nie mozesz tyle postaic ze mozesz postawic 250.... i? co wtedy ?

pyjter79 
Użytownik

Wysłany: 2007-01-25, 17:15   

no wlasnie dlatego pytalem o sure betsy bo sie zastanawialem czy nie zaczac tego grac no ale wlasnie jest ryzyko a ponadto przerwanie meczu czy krecz w tenisie roznie to buki rozliczaja wiec chyba w to nie wejde

adasko 
Moderator

Wysłany: 2007-01-25, 21:19   

pyjter79 napisał/a
a ponadto przerwanie meczu czy krecz w tenisie roznie to buki rozliczaja wiec chyba w to nie wejde

dokladnie jeden buk chce aby byl caly mecz bo inaczej jest zwrot inny chce jeden caly set a innemu wystarczy ze jeden pkt ktos ugra i krecz zalicza...

krzycho 
Użytownik

Wysłany: 2007-01-26, 12:25   

dlatego jest to bardzo dobry system na wygywanaie ale ma małe błedy które mogą spowodować ze zamiast wygywana stracimy :-o

adasko 
Moderator

Wysłany: 2007-01-31, 19:52   

TAK-2
NIE- 7

:shock:

alescie pesymistycznie nastawieni, na innym forum gdzie poziom podawania typow wydaje mi sie jest najlepszy w polsce 75 % glosowalo na tak :)

dls 
Administrator
Typer

Wysłany: 2007-02-01, 12:32   

nie pesymistyczny tylko realistyczny-obiektywny, z tego nie zarobisz na rachunki uwierz ;]

odwiedzaj czesto - www.SportTyp.pl - i typuj razem z nami!

adasko 
Moderator

Wysłany: 2007-02-01, 15:10   

dls napisał/a
z tego nie zarobisz na rachunki uwierz

uwierz ze zarobie :) takie mecze chociazby jak wczoraj pojawiaja sie non stop jesli ma sie informatorow tak jak ja ma to da sie zarobic :)

morenowe
Użytownik

Wysłany: 2007-02-01, 15:44   

No tak to masz spoko to podawaj wiecej tych typow :p lub odpowidz mi na PW na moja wiadomosc :D

dls 
Administrator
Typer

Wysłany: 2007-02-01, 23:17   

pewnego dnia skonczy sie szczescie i wspomnisz moje slowa, tym bardziej jezeli liczysz ze to bedzie twoj 'zawod' w przyszlosci to sie grubo mylisz.. :]

pojdziesz do banku i powiesz ze chcesz kretyt hipoteczny, a oni : jakie zarobki, a ty do nich : yy 3 kupony mam jeszcze w grze wiec bedzie to XXX msc

odwiedzaj czesto - www.SportTyp.pl - i typuj razem z nami!

krzycho 
Użytownik

Wysłany: 2007-02-03, 12:21   

hah bez kitu no i co wtedy, grać można tylko dla przyjemności i dobrobić najwyżej wiecej nic

adasko 
Moderator

Wysłany: 2007-02-08, 22:44   

dls napisał/a
pewnego dnia skonczy sie szczescie i wspomnisz moje slowa, tym bardziej jezeli liczysz ze to bedzie twoj 'zawod' w przyszlosci to sie grubo mylisz.. :]

zobaczymy jak to bedzie czy sie przejade czy nie :)

dls napisał/a
pojdziesz do banku i powiesz ze chcesz kretyt hipoteczny, a oni : jakie zarobki, a ty do nich : yy 3 kupony mam jeszcze w grze wiec bedzie to XXX msc

ale zaraz po 1. nie pisalem ze nie bede nigdzie pracowal, po 2. nie bede musial brac kredytow, jesli juz to raczej pozyczka od rodziny, ale z gory jestem na nie kredytom i nigdy o tym nawet nie pomysle :)

civic
Użytownik
Made in Japan :D

Wysłany: 2007-04-12, 02:27   

Cytat
po 2. nie bede musial brac kredytow, jesli juz to raczej pozyczka od rodziny, ale z gory jestem na nie kredytom i nigdy o tym nawet nie pomysle :)
Tez chcialbym byc tak pewny swojej przyszlosci :D tylko pozazdroscic :D
I do red line`a... :D

Odpowiedz do tematu