u bukamcherow polsko jezycznych nie ma to sensu bo robia szybko limity i mozna zaliczyc niezla wtope jak niebeda chcieli przyjac zakladu a juz gdzies wczensije zagrasz tylko w tym buku potrzebne ci bylo zagrac kontre :P nie polecam tego bo zarobek marny a kase tzreba miec u conajmniej 10 bukmacherow albo i wiecej zeby cokolwiek zarobc i tzreba grac za bardzo wysokie kwoty, rozbierznosci bukow nie sa wieksze jak 5% wiec zeby wygrac 5 zl trzeba posatawic..... ale zadko sie to zdarza zazwyczaj surebety nie przekraczaja 3%, wedlug mnie zaden to zysk a wpasc mozna niezle :P jak bys gral w pinnacle pointbecie czy jakims z tych bardzo dobrych bukow to tam da sie grac za duze stawki ale ci bukamcherzy nie robia bledow przy ustalaniu kursow :)
kasa na mb czy neteller i grac mnie na maila przysylaja sure betsy w tym tyodniu przyslali mi 2 powyzej 10% a 2 po 9% no a reszta od 2do 4% wiec zeby grac to potrzebny spory kapital tylko wlasnie slyszalem ze buki czasami nie przyjmuja zakladow
sluchaj jest tak: np. w expekcie stawiasz za 1000 na kurs 2.1 potem wychdozi surebet w sportingbecie za kurs2.05 i chcesz postawic tez za 1000 a tu nagle wyskakuje ze nie mozesz tyle postaic ze mozesz postawic 250.... i? co wtedy ?
no wlasnie dlatego pytalem o sure betsy bo sie zastanawialem czy nie zaczac tego grac no ale wlasnie jest ryzyko a ponadto przerwanie meczu czy krecz w tenisie roznie to buki rozliczaja wiec chyba w to nie wejde
pewnego dnia skonczy sie szczescie i wspomnisz moje slowa, tym bardziej jezeli liczysz ze to bedzie twoj 'zawod' w przyszlosci to sie grubo mylisz.. :]
pojdziesz do banku i powiesz ze chcesz kretyt hipoteczny, a oni : jakie zarobki, a ty do nich : yy 3 kupony mam jeszcze w grze wiec bedzie to XXX msc
pewnego dnia skonczy sie szczescie i wspomnisz moje slowa, tym bardziej jezeli liczysz ze to bedzie twoj 'zawod' w przyszlosci to sie grubo mylisz.. :]
zobaczymy jak to bedzie czy sie przejade czy nie :)
dls napisał/a
pojdziesz do banku i powiesz ze chcesz kretyt hipoteczny, a oni : jakie zarobki, a ty do nich : yy 3 kupony mam jeszcze w grze wiec bedzie to XXX msc
ale zaraz po 1. nie pisalem ze nie bede nigdzie pracowal, po 2. nie bede musial brac kredytow, jesli juz to raczej pozyczka od rodziny, ale z gory jestem na nie kredytom i nigdy o tym nawet nie pomysle :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum