Wpisuje prawidłowe dane bo nie raz juz wyplacałem z takich promocji pieniadze.. a najczesciej chca zeby im przysłać dowod przed wypłata.. a Code ktory otrzymasz na maila jak bedziesz sie rejestrowal to beda takie 4 okienka i bedziesz widzial ze tam trzeba wpisac..
I jeszcze jedno pozniej trzeba wejsc w paj in/voucher i tam wpisać ten kod i wtedy bedzie kasa..Wiem ze czasem sie zdarza ze wyskuje wtedy error (tez tak miałem) to wystarczy do nich napisać i wtedy oni sami dopisza kase..
Pozdro
Sam nie wiem juz..ja wchodze w ten link i wyskakuje mi okienko zeby wpisać maila a dls mowi ze u niego tak samo jak u ciebie nie ma tego okienka..nie wiem ocb..
tez nie ma a adres na pewno dobry podalem bo kilka razy sprawdzalem a gdy wpisuje login i haslo to mi sie pojawia The combination of your Log-in in and password does not match ! If you are logging in for the first time , please use the the four-digit PIn we send you by e-mail
A nic na maila nie przyszlo chyba mnie wystrychneli na dudka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum