siema nie wiecie jak idzie wybrac kase z sts , bo bylem w katowicach i zagralem i wygralem 12zl :) i nie oplaca mi sie po nie jechac hehe :) idzie to jakos na konto przelac albo cos :P pzdr
Praktycznie w kazdym miescie jest punkt STS, wiec mozesz odebrac pieniadze gdzie tylko chcesz
nie prawda.... na kuponie masz napisane nazwe miasta gdzie byl zawarty kupon i numer punktu .... i tylko tam mozesz odebrac chyba ze trafisz na mila pania w stsie w twoim hachi miescie i ona sie zlituje nad toba i moze ci wygrana wyplaci :)
ja jakos odbieralem bez problemu w innym punkcie..
bo dobzre trafiles ...... na ulicy warszawskiej gdybys trafil na Panią Ule ktora pozdrawiam by ci nie wyplacila , tak samo jest w stsie na Białowny .... zadko kiedy wyplacaja , zawsze mówia zeby isc od punktu gdzie zdawales kupon
no bo na mojim zadupiu to nie ma sts-a :) a do katowic mam 1h drogi , i nie wiem czy oplaca mi sie jechac po 10zl :) hehe a ten kupon ma jakas waznosc do kiedy musze odebrac ?? czy jak pojade za miecha to sie nic nie stanie
hehe a olalem to i pojechalem :P hehe za bilety dalem 3.50 :D za wygralem 8.8 ale przynajmiej dzien zlecial
Twardziel z ciebie... Nie lubie własnie dlatego bukow naziemnych ze trzeba specjalnie jechac i obstawiac a pozniej w razie wygranej znowu jechac odbierac kase...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum