bardzo dobre kursy a w szczegolnosci na MLB , bardzo szeroka oferta, minusem jest to ze przy wyplacie na konto przeliczaja u siebie na euro potem w polsce z euro na zlotowki i sie traci conajmniej 2zl na 100 wyplacane , czytelna strona , ogolnie bukmacher do ktore chce sie wplacic kase :)
bo gram tu pierwszy swoj kupon i od razu niespodzianka a co chodzi? bo ja chyba o czyms nie wiem?
Cibona obstawilem podczas meczu w przerwie ale reszte wszystko bylo nie zaczete Cibona remis ale tam nie bylo chyba zakladu na remis albo przegapilem o co tu chodzi??
tytus, zaraz zaraz..... cibona nie weszla bo byl remis....... bo w SB sa remisy , Dania nie weszla, SAC tez nie weszlo tylko nie wiem czemu maccabi LOST jest :P
widze ze to pare dni juz minelo i jak teraz wyglada rozliczenie tego kuponu>
tez nie polecam tego buka dawno w nim nie gralem chcialem zagrac ale zapomialem hasla wysylam maile z prosba o przypomnienie i nic a reklame mi codzinnnie przysylaja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum