jak dla mnie chyba najlpeszy bukmacher, kursy bardzo dobre, szeroka oferta, dobra przejrzysta szata graficzna , maja najlepszych specow od ustalania kursow dzieki czemu pomagaja mi bardzo duzo :D tylko wyplata dluga na MB do 2 dni bankowych !!
jak dla mnie chyba najlpeszy bukmacher, kursy bardzo dobre, szeroka oferta, dobra przejrzysta szata graficzna , maja najlepszych specow od ustalania kursow dzieki czemu pomagaja mi bardzo duzo :D tylko wyplata dluga na MB do 2 dni bankowych !!
jesli jestes w tym samym banku to kasa na drugi dzien POZDRO
konto polecam jest bardzo dobre coś czasem jaką male pomyłki np wpłaca się 100 a dają 200 i to nie jest bonus tylko pomyłka po kuilku godzinach wraca do normu niestety czyli do 100 szkoda (miałem tak 2 razy) ale tak to godne polecenia konto fajny miłe i przyjemne hah pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum