TRAGEDIA!!!!!!!!
wplacilem kase na stare konto.Dawno nie zagladalem na strone bwin i nic nie wiedzilem ze wszystko sie zminillo napisalem do supportu i czekam na odpowiedz ktos mial kiedys podobna sytuacje???
TRAGEDIA!!!!!!!!
wplacilem kase na stare konto.Dawno nie zagladalem na strone bwin i nic nie wiedzilem ze wszystko sie zminillo napisalem do supportu i czekam na odpowiedz ktos mial kiedys podobna sytuacje???
Gapa jestes bo glosno bylo o zmianach baw w bwin ..a jesli sie zmienilo konto(nie interesowalem sie wiec nie wiem) to albo zwroca kase albo moze kasa wplynie na bwin konto nowe...zreszta support ci napisze co i jak..
co do tego bukmachera to mam zle wspomnienia , dziwne blokowania konta potem sami nie potrafia powiedziec dlaczego mi co jakis czas bokowali , a wyplata to juz pizdziec ze tak powiem, tragedia .... kreca na maxa , zeby sie swego nie domagal to do dzis kasy bym pewnie nie mial , juz chyba nigdy tam kasy nie wplace :)
Ich przewaga nad innymi to typowanie live oraz to że są najbardziej znanym bukmacherem internetowym. Dużo ludzi zaczyna gre w necie od właśnie bwin. Ale kursy słaabiutkie..
dokladnie jak gralem to u nich bardzo malo i mialem problem z obroceniem bonusa bo u innych bukow lepsze duzo kursy byly , ale faktycznie live najwieksze w necie i to jets plus a minus live to to ze robia ludzi w balona na maxa !!
mam pytanie przyszla do mnie przeslylka rekalmowa z taka zawartoscia:
Ten list jest wart 40PLN . Zaloguj sie w bwin i zgarnij za pomocą kodu 5PLN bonifikaty oraz dodatkowe 35PLN na Twoją następną wpłate na konto zakladow sportowych.
blabla bla bla bla(zbedne informacje)
Jak otrzymac bonus w bwin:
1.Zaloguj sie swoja nazwa uzytkownika ..............
2.Wpisz kod FreeBet w opcji Wpłaty/wyplaty -natychmiast otrzymasz dodatkowe 5PLN
3. Po wplacie co najmniej 40PLN na konto zakladow sportowych dorzucamy jeszcze 35PLN jak bonus
Moje pytanie gdzie jest ten kod do wpisanie co daje te 5PLN ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum