JUz sie okazalo , odpisali mi ze ta promocja kompletnie im nie wyszla i ze jak wplace minimum 40zl to dadza mi free 40zl a tego kodu po prostu nie podali i sprawa rozwiazana
P.S a wtedy tez mialem dostac 40PLN tylko najpierw 5 a potem 35 tylko szkoda ze musze czekac az wplaca mi kase na konto POZDRO
Zalezy..w bwin podwoili mi 1 wplate a pozniej dostałem list ze podwoja mi kolejna.. Nie wiem jaka ty miales i czy wogole miales jakies podwaajanie albo cos..
nic nie dostalem zupelnie, na bwin zarejestrowale msie ok rok temu, i od tamtej pory nic am nie wplacalem, teraz wplacilem 40pln i nie ma zadnego podwojenia :(
To napisz do nich do supportu ze to twoj 1 depozyt bo u nich z tego co sie orientuje jest podwojenie 1 depozytu.. mozliwe ze jakis mail do nich tzreba wysłać ja nie pamietam bo bardzo dawno wplacalem do nich 1 raz..
To napisz do nich do supportu ze to twoj 1 depozyt bo u nich z tego co sie orientuje jest podwojenie 1 depozytu.. mozliwe ze jakis mail do nich tzreba wysłać ja nie pamietam bo bardzo dawno wplacalem do nich 1 raz..
ale wiesz kazda promocja ma swoj poczatek i koniec, kiedy on sie tam rejestrowal to byla inna promocja badz badz nie bylo wcale a tak sie zaczela od jakiegos tam dnia i konta licza sie tylko ktore sie wtedy rejestrowaly ze specjalnych linkow :)
mam dosc dziwny "problem" poniewaz
wplacilem kase do bwin 99PLN kasa doszla wczoraj (w operacjach wpisano przelew bankowy) a dzis mam drugie 99PLN(i tez pisze ze przez przelew bankowy) wiecie co to moze byc ? bo nie chcce miec potem minusu jakbym przegral te 99zl . Mam do nich napisac? czy co ? a jesli nawet to co do nich napisac zeby sie nie skapneli ze nie powinno byc wplacone zadnej kasy.
Prosze o rade PozdRO
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum