Chorwaci debile i te ich kary...... ja nie wiem rozumiem grac ostro ale bez przesady, ciagle schodzic na lawke kar
szkoda Kuwejtu bo 2 polowe zagrali dobrze a w pierwszej kompletnie nie istnieli
Granlandczycy grali wczoraj meczyk, Brazyliczycy po wtopie z argentyna wczoraj odpoczywali i mysle ze przemysleli swoja fatalna forme z tametgo meczu i juz nie powtorza niektorych bledow, wczoraj gospodarze dzisiejszego meczu mieli farta w pierwszej polowie w drugiej juz tak pieknie im nie nie gralo, licze na swiezosc brazyliany :)
raczej bym sie tutaj nie rajcowal wczorajsza wygrana szwabow ze slowencami, slowency nie zgarali dobrego meczu wczoraj a Niemcy mieli podobno duzo szczescia, ale nie zmienia to faktu iz sa slabi kadrowo i po dniu odpoczynku potrafili zagrac dobry mecz jednak dzis kiedy dojdzie zmeczenie wczorajszym meczem, niemcy siada tak jak w mcezu z polakami, wygraja ale nie wydaje mi sie aby bylo to mozliwe az 5 bramkami
reszta pozniej bo musze wyjsc do mojego dostawcy internetu opier***** za to ze stronka betbrain nie chodzi :) mecze zaczynajace sie po 18 beda wiec pozniej podane :)
Kuwejt zagral jeden dobry mecz..... przeciwko Grenlandii wygrywajac nadspodziewanie az 12 pkt, reszte meczy przgerali lacznie z wczorajszym kiedy to ulegli slabej Ukrainie 10pkt, Argentynczycy wczoraj nie grali wiec mysle ze bedzie wiecej swiezosci w ich poczynaniach i to bedzie wielkim plusem, sa napewno podbudowani ostatnia wygrana z brazylia i mysle ze sobie dzisiaj poradza ze slabym Kuweitem, 6 lat temu grali ze soba na MS i wtedy mecz wygrali Argentynczycy 22-16:P
Egypt - Korea Południowa
typ: 2 1,95
Egipcjanie grali wczoraj mecz z Norwegami wiec swiezosc bedzie po stronie koreanczykow, Koreanczycy graja bardzo szybka pilke i mysle ze zabiegaja pilkarzy z Egiptu tak samo jak to uczynili z zawodnikami z Maroka
Dzis na brazylie w expekcie handi spory jest 14.5 po kursie 1.65 :P
ale z tego co widze to australia z kazdym dosatje rowno po dupie wiec mozna chyba obstawic
Australia od wszystkich dwucyfrowe baty.... najmniejsza przegrana byla z Grenlandia -11, Brazyliczycy zas z Grenlandia wygrali co powoduje to iz mysle ze sa wielkie szanse by i brazylijczycy wygrali wysoko z Australia, moze uda sie 14 pkt?
przegladalem dzis oferte na pilke reczna i trafilem wydaje mi sie na ciekawy meczyk:
Ikast/Bording EH (W)(-5,5) - SK Aarhus (W)
typ: 1 1,85
jets to mecz ligi dunskiej kobiet, najpierw o sytuacji w rozgrywkach, gospodarze, a raczej gospodynie sa w tej chwili na 4 miejscu w tableli i radza sobie kapitalnie na wyjazdach zas na wlasnym boisku idzie im slabo, w 6 meczach tylko 2-1-3, Aarhus to naprawde slaba ekipa plasujaca sie na przedostatnim miejscu w tabeli i grajac na wyjazdach w 7 meczach udalo sie im az raz zremisowac a 6 meczy przegrac, w ostatnich 4 meczach miedzy tymi zepsolami kiedy gospodyniami meczu byly pilkarki Ikast/Bording 4 razy wygraly 38-29, 27-21, 38-19, 36-26, jak widac nie lubia pilkarki grac z tym klubem na wyjazdach, a co jeszcze ciekawsze w ostatnich 10 meczach miedyz tymi zepsolami bez wzgledu kto byl gospodrazem wygrywali zawsze pilkarki Ikast/Bording :)
gralbym czysta 2 ale Redbergslids duzo remisuje, jedni i drudzy nie sa w jakiejs fantastycznej formie jednak wydaje mi sie ze goscie sa troszke lepsza forma i w pojedynkach bezposrednik czesciej wychodzili zwyciesko
IFK Ystad HK - IFK SkĂśvde HK(-0,5)
typ: 2 1,90
Skovde to sredniak ligi ktory gra bardzo dobrze na wlasnym boiksu, jednak na wyjazdach idzie juz im slabiej, ale kiedy maja wygrac jak nie dzis keidy maja tak slabego rywala? albo dzis albo nigdy :P
Hammarby IF HF - MĂślndal/Heim HF(+10,5)
typ: 2 1,85
licze tutaj na mistrzostwa swiata :D Hammarby to dobry zespol i mysle ze w nim graja takze uczestnicy MS ktorzy sa na turnieju lub go skonczyli i sa zmeczeni :) stawianie lig europejskich w tej chwili to wielkie ryzyko bo nie wiadomo ktore zespoly maja w swoich szeregach zawodnikow wystepujacych na MS, gospodarze w ostatnich 10 meczach tylko raz wygrali wyzej jak 11 pkt, a ja czytalem ze Heim po fatalnej rundzie jesiennej poczynili starania aby utrzymac sie w lidze
Hammarby IF HF - MĂślndal/Heim HF(+10,5) 34-31
typ: 2 1,85
H 43 Lund - HK GP 29-26
typ: X 13,00
luxxxxxxxx wyniczki szkoda tego remisu bo z 10 zl mozna bylo zrobic 130 :D ale wkoncu to typ z kursem 13 :P wiec nie zal jak nie wejdzie grany za grosze
Pod typem adasko takze i ja sie podpisuje bo w moim odczuciu jest bardzo dobry..
Dodatkowo:
Polska - Rosja x2 2.10 betgun
Polacy spala sie wedlug mnie w tym meczu bo juz sa tak blisko strefy medalowej..dodatkowo syndrom kompleksow wobec Rosji naszych sportowców.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum