Kansas City Royals-Chicago White Sox 2 1.50 Betgun
stawka 3j
Dzisiaj stawiam CWS, ponieważ narzucac będzie w tej ekipie Jose Contreras. Jest on znakomitym pitcherem ale ostatnio przytrafiła sie mu pechowa seria 3 przegranych. Widząc to nie moge nie spróbować tymbardziej, że Jose nie przegral jeszcze meczu narzucając przeciwsko KC. W Kansas narzuca dzisiaj Runelvys Hernandez, który jest średnim pitcherem nie reprezentującym nic wielkiego.Tak więc typuje zwyciestwo "białych skarpetek".
LA Angels-Oakland Athletics 1 1.77 Betgun
stawka 1j
W ekipie z miasta Aniołów narzuca dziś Ervin Santana (ERA 4,25), który pomimo swego drugiego sezonu w lidze MLB radzi sobie bardzo dobrze. Ostatnie 2 mecze w których narzucal zakończyly sie porazkami, więcdzisiaj będzie podwójnie zmotywowany żeby przerwać tą serie. W ekipie z Oakland narzucać będzie Dan Haren - niezły pitcher ale uważam, że pałkarze LA poradzą sobie dzisiaj z piłkami przez niego narzucanymi.
NY Yankees-Toronto Blue Jays 1 1,83
Yankesi sa dobzi, ich piczer jest w formie, Toronto cienko przedzie ostatnio i ich rzucajacy jest na dolku
Tampa Bay Devil Rays-Detroit Tigers 2 1,43
w TB rzuca rookie i nie sa oni najlepszym zespolem ;], Detroit faworyt do wygrania ligi i rzuca Valender w/l (13-4), 2.69 ERA
Chicago Cubs-Arizona D Backs 2 1,76
w Chicago wystapi rzucający Hill ktory nie ma najlepszych statystyk w/l 0-4, 9.53 ERA, w Arizonie zagra niezly piczer.
moze pither wydaje sie TOR slabszy i nie wiedzie sie im i takie bezdety graja na wyjezdzie a tam im nie idzie ale .... zauwazmy ze TOR ze swojej grupy gra sie najlepiej z druzynami z ich grupy..... dls napisales ze dolek ma pitcher TOR ale popatrz ze w tym sezonie ma przeciwko NYY 1-0 a jest to jeden z lepszych pitcherow w ostatnich latach , za to Wright pitcher NYY w tym sezonie 0-2 przeciwko TOR i ERA w tych meczach 10,57 dla mnie 2 z handim 100% , mozna sie pokusic o 2 czysta za dobry kurs 2.00
TB - DET 2
co tu duzo pisac w DET pitcher Verlander ktoremu idzie w tym sezonie wysmienicie , a w TB debiutuje mlodziutki pitcher i zbierze dzis frycowe :)
moze pither wydaje sie TOR slabszy i nie wiedzie sie im i takie bezdety graja na wyjezdzie a tam im nie idzie ale .... zauwazmy ze TOR ze swojej grupy gra sie najlepiej z druzynami z ich grupy..... dls napisales ze dolek ma pitcher TOR ale popatrz ze w tym sezonie ma przeciwko NYY 1-0 a jest to jeden z lepszych pitcherow w ostatnich latach , za to Wright pitcher NYY w tym sezonie 0-2 przeciwko TOR i ERA w tych meczach 10,57 dla mnie 2 z handim 100% , mozna sie pokusic o 2 czysta za dobry kurs 2.00
TB - DET 2
co tu duzo pisac w DET pitcher Verlander ktoremu idzie w tym sezonie wysmienicie , a w TB debiutuje mlodziutki pitcher i zbierze dzis frycowe :)
jak cos to moge slozyc pomoca w MLB, znam sie dosyc bo kuzyn z USA przyjechal, uwilbia Baseball, wie wszystko i przez miesiac mi opowiadal ;)
ostatnio dalem na Boston Red Sox i wygralem 100zl :D
jak cos to moge slozyc pomoca w MLB, znam sie dosyc bo kuzyn z USA przyjechal, uwilbia Baseball, wie wszystko i przez miesiac mi opowiadal ;)
SF seria -9 kiedys tzreba ja przerwac a dzisiaj chyba najlepsza okazja.... chyba najlepszy pitcher SF bedzie dzis narzucal , SF gra o wiele lepiej w domu i dzis ostatni ich mecz z WAS i tzreba sie zrewanzowac za ostatnie 5 porazek w tym sezonie , Schmidt grajac u siebie ma (5-1, Era bodajrze 2,77) mecz bardzo ciezki a kurs niski dosc (buki sie schytrzyly) a WAS nie blyszczy na wyjazdach i dzis do boju SF , VAMOSSSSS SF
ten mecz na popoludnie dnia dzisiejszego( w USA of korz)
St. Luis po 6 porażkach z rzędu muszą zacząć znowu wygrywać. Dzisiaj będą mieli ku temu dobra okazje, poniewaz w ich druzynie narzucać bedzie Jason Marquis, który sie całkiem nieżle spisuje w tym sezonie. Grał już on przeciwko PHI w tym sezonie i wygrał.Drużyna z Philadelphi po 2 zwycięstwach nad St. Luis dzisiaj powinna przegrać, poniewaz w jej wkipie będzie narzucać pierwszo roczniak Cole Hamels.
Boston Red Sox, wraz z Chicago White Sox sa druzynami ktore zrobia wszysto, aby zwyciezyc serie kilku spotkan, chcac ustatkowac swoje miejscie w tabeli.
St. Louis Cardinals moja nowego Miotacza, kotry niegdys gral w NYY (New York Yankees) ale 1 zawodnik to nie wszystko, patrzac na ich bilans aktualnej tabeli MLB (Major League Baseball) powinni tez pokazac dobra klase Baseball'a i zajac pierwsze miejsce swojej dywizji, w tym przypadku jest to dywizja Centralna, National League, majac zamiar pozniej zakwalifikowac sie do dalszych rozgrywek.
Houston Astros pna sie caly czas na szczyt powyzej wyszczegolnionej tabeli, bez watpienia zajmna 2 miejscie.
Moim typem na 1 miejsce National League sa New York Mets, a American League bez watpienia Detroit Tigers, badz Oakland Athletics ;)
PS. NYY SUX!!!!!!!!!! ;)
to sa tylko moje typy i analizy, przeciez nic nie jest w 100% pewne, zanim cos obstawisz zgodnie z moja analiza lepiej to przemysl.
Za pare dni przeanalizuje pare spotkan ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum