FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Typy i analizy MLB
Autor Wiadomość
Gonzo
Moderator

Wysłany: 2007-08-22, 18:29   

Minnesote zagralem tez, nie zdazylem niestety z analiza bo wczesnie zaczeli, sam pare minut przed obstawilem bo pozno zorientowalem sie ze graja juz tak wczesnie, juz w 1 inningu grand slam dla Twinsow, wiec ten Batista do wypunktowania jest.

Nie jestem pewien Marlinsow, Olsen jest dosc dobry, ale Marlins gra slabiutko za to Cardinals w ostrym gazie, nie ryzykuje tu grania 1 / 2, bardziej mi tu pasuje over.

Potem pewnie cos dodam, Yankessi mi sie podobaja ;)

Gonzo
Moderator

Wysłany: 2007-08-22, 22:16   

krotko:

Yankessi z Pettitem dzisiaj.. przeciwko Angelsom z Lackeyem, ten pierwszy ostatnio gra bardzo dobrze, zreszta ma udany caly sezon jak na razie, natomiast drugi zmiennie.. ostatnio nie ma zbyt udanych wystepow i sadze ze dzis bedzie latwym kaskiem dla hitter z NY. Po za tym tak mocni Yankessi nie powinni przegrac 3 meczy z rzedu i to do tego z LAA, byl by to na pewno w jakims stopniu cios psychiczny, obie druzyny licza sie w walce o zwyciestwo w calej major league baseball.

Cincinatti, startuje dzis Aroyo przeciwko bardzo przecietnemu Cormierowi, sklaniam sie do gry na reds ze wzgledu wlasnie na Bronsona Arroyo, ktory jest naprawde bardzo dobrym pitcherem w tym sezonie, mial wczesniej pare przykrych wpadek, jednak juz w ostatnim meczu pokazal ze powoli dochodzi do formy i mysle ze dzis pokaze swoje umiejetnosci i zagra dobry mecz.

Astros, Houston to nie jest druzyna, ktora przegrywa serie 3 meczy u siebie z jedna druzyna.. z calym szacunkiem do Nationalsow, ktorzy sa w dosc wysokiej formie.. i do Backsika, ktory potrafi niezle rzucac, ale dzis moim zdaniem seria powinna byc zlamana i nie chodzi mi o same liczby czyli 2 porazki z rzedu u siebie z jedna druzyna, tylko o to ze dzis wystapi w Astros dobry ostatnio Williams, ktory w 3 ostatnich spotkaniach ma 1.80ERA, przez 20 inningow dopuscil do zaledwie 4 runow, licze ze dzis powtorzy swoj wystep, Backsik w ostatnim meczu zagral tylko dwa inningi.. wiec nie sugeruje sie tym.. lecz w ostatnich 3 meczach ma 6.18ERA, wedlug mnie duza szansa dla Houston dzis.

zico232 
Użytownik

Wysłany: 2007-08-22, 22:54   

Spotkanie: Arizona Diamondbacks - Milwaukee Brewers
Typ: 1 -1.5
Kurs: 1,92
Betfair

Arizona-D jest lepsza od Milwaukee. W tabeli jest wyżej, ostatnia forma takze wskazuje na ich wyzszosc. Brylują wygrywajac kolejne mecze. Teraz wyjatkowo kiepsko im idzie i maja passe 3L. musza to nadrobic bo San Diego depce im po pietach. Milwaukee 4-6 w ostatnich meczach a passa 2W - dzisiaj ptrzegraja. Do tego wlasny stadion i swietny pitcher WEBB

Gonzo
Moderator

Wysłany: 2007-08-23, 06:46   

Gonzo napisał/a
krotko:

Yankessi z Pettitem dzisiaj.. przeciwko Angelsom z Lackeyem, ten pierwszy ostatnio gra bardzo dobrze, zreszta ma udany caly sezon jak na razie, natomiast drugi zmiennie.. ostatnio nie ma zbyt udanych wystepow i sadze ze dzis bedzie latwym kaskiem dla hitter z NY. Po za tym tak mocni Yankessi nie powinni przegrac 3 meczy z rzedu i to do tego z LAA, byl by to na pewno w jakims stopniu cios psychiczny, obie druzyny licza sie w walce o zwyciestwo w calej major league baseball. (+)

Cincinatti, startuje dzis Aroyo przeciwko bardzo przecietnemu Cormierowi, sklaniam sie do gry na reds ze wzgledu wlasnie na Bronsona Arroyo, ktory jest naprawde bardzo dobrym pitcherem w tym sezonie, mial wczesniej pare przykrych wpadek, jednak juz w ostatnim meczu pokazal ze powoli dochodzi do formy i mysle ze dzis pokaze swoje umiejetnosci i zagra dobry mecz. (+)

Astros, Houston to nie jest druzyna, ktora przegrywa serie 3 meczy u siebie z jedna druzyna.. z calym szacunkiem do Nationalsow, ktorzy sa w dosc wysokiej formie.. i do Backsika, ktory potrafi niezle rzucac, ale dzis moim zdaniem seria powinna byc zlamana i nie chodzi mi o same liczby czyli 2 porazki z rzedu u siebie z jedna druzyna, tylko o to ze dzis wystapi w Astros dobry ostatnio Williams, ktory w 3 ostatnich spotkaniach ma 1.80ERA, przez 20 inningow dopuscil do zaledwie 4 runow, licze ze dzis powtorzy swoj wystep, Backsik w ostatnim meczu zagral tylko dwa inningi.. wiec nie sugeruje sie tym.. lecz w ostatnich 3 meczach ma 6.18ERA, wedlug mnie duza szansa dla Houston dzis.
(+)

najlepsza noc od dluzszego czasu, obstawilem razem 8 meczy z czego nie wszedl tylko jeden, Arizona zdobyla jeden punkt za malo.. nie podawalem wszystkich bo wybralem oczywiscie te wg mnie najlepsze;)

Ladny profit wyszedl ;)

Gonzo
Moderator

Wysłany: 2007-08-23, 06:53   

Gonzo napisał/a
Minnesote zagralem tez, nie zdazylem niestety z analiza bo wczesnie zaczeli, sam pare minut przed obstawilem bo pozno zorientowalem sie ze graja juz tak wczesnie, juz w 1 inningu grand slam dla Twinsow, wiec ten Batista do wypunktowania jest.
(+)
Nie jestem pewien Marlinsow, Olsen jest dosc dobry, ale Marlins gra slabiutko za to Cardinals w ostrym gazie, nie ryzykuje tu grania 1 / 2, bardziej mi tu pasuje over.
(+)
Potem pewnie cos dodam, Yankessi mi sie podobaja ;)

dobrze ze mialem linie 9.5 ;) bo bylo 6:4 i poraz kolejny dla STL

nie mozna oczywiscie zapomniec o historycznym zwyciestwie Texas nad Baltimore 30:3 to rzadki wyczyn, w tym sezonie najwyzszy wynik, rowniez puscilem tego singla;)

zico232 
Użytownik

Wysłany: 2007-08-24, 22:07   

TOR @ LAA 2 1.92 Betfair

Dzisiaj zapowiada sie ciekawy meczyk. Toronto jedzie do LA na mecz z Aniolami. Angels grają ostatnio słabiej iz zwykle. 5-5 w L10 i seria 2L. Nie wierze by mogli to dłuzej ciagnac. jakby nie bylo to LAA to najlepszy team w MLB u siebie . Maja bilans 42-19
Jedyni ktorzy 20 nie przegrali jeszcze!!
Bilans toronto road: 25-36... i co tu wiecej mowic :) mamy pewny typ
PITCHERZY:
TOR: Halladay (14-5, 3.89 ERA)
LAA: Weaver (8-6, 4.16 ERA)
Halladay znakomity ale Weaver da rade :D

zico232 
Użytownik

Wysłany: 2007-08-31, 21:42   

zico232 napisał/a
Spotkanie: Arizona Diamondbacks - Milwaukee Brewers
Typ: 1 -1.5
Kurs: 1,92
Betfair

Arizona-D jest lepsza od Milwaukee. W tabeli jest wyżej, ostatnia forma takze wskazuje na ich wyzszosc. Brylują wygrywajac kolejne mecze. Teraz wyjatkowo kiepsko im idzie i maja passe 3L. musza to nadrobic bo San Diego depce im po pietach. Milwaukee 4-6 w ostatnich meczach a passa 2W - dzisiaj ptrzegraja. Do tego wlasny stadion i swietny pitcher WEBB

(-) x:x :) nie pamietam

zico232 
Użytownik

Wysłany: 2007-08-31, 23:26   

WRZESIEN- ANALIZA NR 1

01:35 Atlanta - NY Mets 2 2.34 betfair

Mesi grają niezly baseball. 73 60 - to ich bilans - prowadzą w swojej dywizji. 38-30 to ich bilans ROAd. Mysle ze muszą wygrac bo Phillies juz na ogonie im isedzą. Zdecydowanie statystycznie są lepsi i do tego passa 5L - nie mogą przegrac szósty raz z rzędu... to niemozliwe!!

zico232 
Użytownik

Wysłany: 2007-09-01, 11:46   

zico232 napisał/a
WRZESIEN- ANALIZA NR 1

01:35 Atlanta - NY Mets 2 2.34 betfair (+) (win)

Mesi grają niezly baseball. 73 60 - to ich bilans - prowadzą w swojej dywizji. 38-30 to ich bilans ROAd. Mysle ze muszą wygrac bo Phillies juz na ogonie im isedzą. Zdecydowanie statystycznie są lepsi i do tego passa 5L - nie mogą przegrac szósty raz z rzędu... to niemozliwe!!

zico232 
Użytownik

Wysłany: 2007-09-01, 18:52   

WRZESIEN- ANALIZA NR 3

01:05 Boston Red Sox -1,5 - Baltimore Orioles 1 1.89

Bostonczycy to do niedawna najlepszy zespol w lidze. Teraz wyprzedzilo ich LAA. Ostatnio spadek formy, czego efektem jest passa 4L. Wczoraj porazka z Orioles 8:9, minimalnie. Ale Baltimore mialo do przerwania passe 9L takze sien ie ma co dziwic :) Drugi mecz u siebei w serii Red SOx nie odpuszczą. Nie ma takiej opcji, a dlugosc akutalnej kiepksiej serii daje nam pewny typ na dzis noc ;P

zico232 
Użytownik

Wysłany: 2007-09-02, 12:42   

zico232 napisał/a
WRZESIEN- ANALIZA NR 3

01:05 Boston Red Sox -1,5 - Baltimore Orioles 1 1.89 (+)

Bostonczycy to do niedawna najlepszy zespol w lidze. Teraz wyprzedzilo ich LAA. Ostatnio spadek formy, czego efektem jest passa 4L. Wczoraj porazka z Orioles 8:9, minimalnie. Ale Baltimore mialo do przerwania passe 9L takze sien ie ma co dziwic :) Drugi mecz u siebei w serii Red SOx nie odpuszczą. Nie ma takiej opcji, a dlugosc akutalnej kiepksiej serii daje nam pewny typ na dzis noc ;P

3/3 :)

pafcio
Administrator

Wysłany: 2007-09-02, 13:06   

Bardzo ładnie zico. Oby tak dalej (win)

Gonzo
Moderator

Wysłany: 2007-09-04, 21:19   

Dawno nie pisalem nic, moze dzis wreszcie skleji mi sie pare zdan w jedna spojna calosc, generalnie ostatnio gram malo, brak czasu.. ale chyba tez i przez brak czasu - brak checi.. mlb w tym sezonie mnie uswiadomilo ze lepszego zysku nie bylem w stanie nigdy wczesniej wyjac obstawiajac inne dyscypliny sportu.. teraz zaczyna sie nfl cfl ncaa, czyli amerykanski futbol i mam nadzieje ze jakies nowe odkrycia z tym zwiazane... dobra przejdzmy do tego co polecam dzis zagrac..

Nie wiem czemu wybieram dzis Arizone, gram przeciwko Chrisowi Youngowi.. (?) hmm to na pewno dosc dziwne.. ale jak patrze na jego ostatnie wystepy to w sumie ten typ ma spore szanse, ostatni mecz to zaledwie 4 inningi i az 5 earned runow przepuszczonych przez najlepszego pod wzgledem ERA pitchera w mlb, w Arizonie gra Davis, ktory ostatni mecz mial na pewno o wiele lepszy niz jego dzisiejszy rywal, w 6 inningach 3 earned runy to na pewno zaden kapitalny wystep, jednak biore tez pod uwage to ze D-backs graja u siebie, wlasny stadion, San Diego nie ma genialnych batterow, Arizona ma zapewne lepszych, C Young byl dobry.. ale z poczatu sezonu wedlug mnie warto grac Arizone, Wrzesien w ogole moim zdaniem bedzie miesiacem slabych wystepow tych zawodnikow ktorzy z poczatku sezonu niszczyli swoimi strike outami i niskim ERA.

No to moze wreszcie sprawdze kurs na Arizone;) @2.16 Betfair biore ;)

Drugi calkiem dobrze wygladajacy mecz to Nationals przeciwko Marlinsom, nie moge po prostu przejsc obojetnie obok tego spotkania jak na wlasnym terenie wystepuje Shawn Hill.. 1.84 ERA u siebie hmm wynik imo naprawde bardzo dobry, w ogole jest to jeden z najlepszych mlodych pitcherow w calej MLB, z drugiej strony nie jestem fanem Willisa z FLoridy ktory raczej kojarzy mi sie z tym ze czesto dopuszcza do wiele earned runow i mam taka nadzieje ze dzis bedzie rowniez tak samo.

Patrze ze kursy polecialy w dol... moze zagram -1 moze moneyline, zobacze, 1.81 betfair w kazdym razie:) pinnacle troche mniej..

Na koniec mecz z serii przeciwko gigantowi, a mianowicie przeciwko Pennemu (Brad Penny) Cubs na pewno sa w stanie pokonac Dodgers.. Penny nie blyszczy ostatnio, sytucja niemal identyczna jak w przypadku Chrisa Younga, Penny miazdzyl swoimi wystepami w maju, czerwcu, lipcu, sierpien beznadziejny, nie rzuca tak jak wczesniej, forma uleciala.. za to Steve Trachsel z Cubs, (przenosiny z Baltimore) bardzo dobry miesiac sierpien, swietnie wystepy szczegolnie przed swoja publicznoscia.. nie cale 3ERA w sierpniu sklania mnie do grania na Cubs, ktorzy sa moja .. ulubiona druzyna w mlb:)

2.24 kolejny underdog :)

licze na tzw bounce back, zapewne jeszcze cos zagram wiecej, jednak nie na pewno pojawi sie to na stronie.

GL

Gonzo
Moderator

Wysłany: 2007-09-05, 05:58   

Arizona (+)
Nationals (+)
Cubs (-)

2-1 i plusik, na to mniejwiecej liczylem:)

Gonzo
Moderator

Wysłany: 2007-09-11, 22:09   

Seattle Mariners - Oakland A's

Mecz o ktorym naprawde myslalem dosc dlugo, mamy dzis nienajlepszych pitcherow, o ile Washburn w Seattle to zawodnik, ktory raczej trzyma sredni poziom to Braden w A's to bardzo slaby pitcher, wygral w tym sezonie tylko jeden pojedynek w swoim debiucie przeciwko Baltimore O's. Niczym nie blyszczy a wrecz gra fatalnie, sam menadzer Oakland w swoich wypowiedziach nie poklada wielkich nadziei jesli chodzi o dzisiejszy mecz, wierzy oczywiscie ze Braden sie przelamie, ale szczerze mowiac nie ma dzis do tego warunkow wedlug mnie, gra na boisku rywala dla mlodego pitchera nie jest na pewno sprzyjajaca. Seattle na pewno chce sie dnia dzisiejszego zrewanzowac za wczorajsza porazke z wlasnie z A's. Faktem jest ze ostatnio Mariners nie sa w najwyzszej formie, jednak mysle ze powoli bedzie wszystko szlo w gore a dzis jest dobra okazja aby zaczac serie zwyciestw.

Typ Seattle - 1.5 2.26
Pinnacle

Nad stawka sie zastanawialem dosc sporo czasu, chcialem to zagrac za dosc duzo, jednak bede trzymal sie zasady, aby sie nie podpalac i potraktuje to jako po prostu dobry mecz.

8/10

Odpowiedz do tematu