Molik bardzo dorba zawodniczka an Hardzie w ostatnich sezonach. Ten rok jednak nie mzoe zaliczyc do udanych na tej nawierzchni poniewaz doznała kontuzji i po powrocie przegrała m.in. z Marta Domachowska ale po wale i Marta rozegrała bardzo dobry mecz. King natomiast zadecydowała ze ten rok bedzie ostatni w jej karierze i raczej nie da rady Molik a kurs warty ryzyka.
Stosur, Samantha - Safarova, Lucie 1 1.50 betway
Doświadczona Stosur, która ostatnio rozegrała bardzo dobry turniej na Hardzie gdzie doszła do półfinału i dopiero tam nie sprostała Davenport powinna dac rade Czeszce. Samantha niezle serwuje i całkiem dobrze rusza sie po korcie i powinna ograc swoja rywalke.
Oto meczyki na dzis
Acha bez anazlizy kto mnie zna ten wie ze na tenisie sie znam , analizowalem wszystkie mecze kobiet i mezczyzn 2 h i nie chce tracic kolejnej aby mowic wam dlaczego dany zawodniczka ma wygrac :
Agnieszka bardzo młoda ale lizneła juz dużego tenisa Wielkoszlemowego w tym roku i mysle ze dzisiaj poradzi sobie z debiutantka w tym gronie. Mam nadzieje ze nie zawiode sie na Polskim sportowcu jak to zwykle bywa.
Oto meczyki na dzis
Acha bez anazlizy kto mnie zna ten wie ze na tenisie sie znam , analizowalem wszystkie mecze kobiet i mezczyzn 2 h i nie chce tracic kolejnej aby mowic wam dlaczego dany zawodniczka ma wygrac :
Ryzykowny typ ale po takim kursie wypadałoby spróbować. Rezai w 1 rundzie pokonała Niemke Groenefeld i tym samym potwierdza ze jest bardzo dobrą zawodniczka. Safarova natomiast nic wybitnego nie pokazuje w ostatnim czasie wiec mysle ze warto zagrac po kursie 2.70
Myśle ze po takim kursie warto spróbować typ na Polke, która w 1 meczu dość łatwo poradziła sobie z przeciwniczka z Chin. Myśle ze Golovin jest w jej zasięgu i jeśli nie spali sie psychicznie to wygra.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum