Typ jako dopełniacz kuponiku :) Sharapova gra z meczu na mecz coraz lepiej i nie sadze, aby Rosjanka mogla ja zatrzymac. . W ostatnim meczu Zvanareva wygrała z Ivanovic, tak wiec widac, ze jest dobrze przygotowana. Jednak nie daje jej zbyt duzych szans w tym pojedynku, Maria musi ratowac honor Rosjanek, gdyz wczoraj z turnieju pozeganły sie Kuznestova, Safina i Dementieva. Moj typ to zdecydowana 1. Polecam rowniez zagrac na dokładny wynik : 2 : 0 :)
Sadze, ze jutro Martina zakonczy swoj udział w Australina Open. Swoj udział w 1/4 finału moze zawdzieczac Chince Li. Li popełniła dzisiaj az 69 niewymuszonych błedow, z czego Hingis tylko 18 Natomiast Kim pokonała Daniele i to w duzo lepszym stylu niz Hingis. Wogule w tegorocznym finale AO widze Clijsters i Sharapova. Przede wszstkim konczaca kariere po tym sezonie Clijsters bedzie chciała napewno dobrze wypasc. Zdecydowana jedyneczka. Powodzenia Kim
Vaidisova nie przekonala mnie w meczu z Dementieva popelniala duzo glupich bledow , i Dementieva jej w tym nie ustepowala . Dlatego tez ten mecz okazal sie dla niej tak latwy. Zdecydowanie pogorszyl jej sie w ostatnim meczu serwis nie jest juz tak dobry jak w poprzednich meczach. Dla Safarovej to chyba turniej zycia , wygrala z nr 2 , i mimo przewagi nie widzialem w jej grze momentu takiego samouwielbienia ktore jest zgubne dla tenisistow . Gra lewa reka co jest zaskakujace dla innych przeciwniczek . Znaja sie czeszki bardzo dobrze i uwazam ze warto zaryzykowac niepodzianke w tym meczu.
Vaidisova nie przekonala mnie w meczu z Dementieva popelniala duzo glupich bledow , i Dementieva jej w tym nie ustepowala . Dlatego tez ten mecz okazal sie dla niej tak latwy. Zdecydowanie pogorszyl jej sie w ostatnim meczu serwis nie jest juz tak dobry jak w poprzednich meczach. Dla Safarovej to chyba turniej zycia , wygrala z nr 2 , i mimo przewagi nie widzialem w jej grze momentu takiego samouwielbienia ktore jest zgubne dla tenisistow . Gra lewa reka co jest zaskakujace dla innych przeciwniczek . Znaja sie czeszki bardzo dobrze i uwazam ze warto zaryzykowac niepodzianke w tym meczu.
Fernando Gonzalez - Tommy Haas 1 1.55 (sts)
Kazdy wie jak bardzo Fernando Gonzalez popisal sie podczas meczu z Rafaelem Nadalem ktory na swiatowej arenie jest drugi tuz za Federerem. Co prawda Nadal kiepsko zaczal poczatek meczu z Andrew'em Murray'em ale pozniej zakonczyl mecz z ladnym wynikiem. Tak wiec Gonzalez wygral z Nadalem dlatego ze jest dobrze przygotowany na kazdy mecz i z latwoscia wygra z Tommy'm Haas'em, ktorego najwiekszym osiagnieciem tego turnieju byla wygrana z i tak juz zmeczonym od jakiegod czasu argenczykiem Nalbandianem. Moj typ 1.
tez polecam Gonzaleza, jego poziom byl o 2 klasy wyzszy niz Nadala, co prawda hiszpan chyba sie borykal z kontuzja ale polowy pilek Gonzaleza Federer by sie nie powstydzil. Hass tez w formie ale na Fernando raczej nie styknie
coz ja mylse ze ten mecz to jedna wielka niewiadoma , Hass jest swietnie przygotowany do tego turnieju pod kazdym wzgledem nie gorzej jest z Chiliczykiem . Jesli Gonzo bedzie mial taki serwis jaki mial z Nadalem to z latwoscia ogra niemca 3 badz 4 setach. Jesli natomiast serwis nie bedzie juz tak doskonaly wtedy inicjatywe przejmie Hass i to on bedzie mial wieksze szanse zwyciestwa. Gdybym musial stawiac to stawialbym na Gonzaleza ale wole tego nie ruszac a jesli juz to na live po pierwszym badz drugim secie.
no i niespodziewana jak dla mnie wygrana Sereny Williams. To jak ze snu od zera do bohatera. Mysle ze Sharapova latwo oddala jej to zwyciestwo. Jestem zawiedziony gra rosjanki jednakn pod wielkim wrazeniem powrotu Williams. Oby tak dalej.
Gonzo napewno wygra 1 seta takie moje zdanie i bedzie super mecz moim zdaniem i trzeba ogladnac ja bym sie pokusil o tego handi tylko nie za duza kase bo nigdy nic niewiadomo 2 dobrych
jak myslicie odda jutro Ferdek jednego seta? bo widze w betsson ciekawy zaklad z handim na Gonzo+2,5 seta po kursie 1.6....
Wszytsko zalezy od postawy Rogera..on czasem tak gra jakby mu sie nie chcialo na odwal i moze oddac seta ale tez moze wygrać bardzo pewnie 3-0..A Gonzales calkiem niezly jest..seta moze urwac..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum