Co do Sharapovej to wczoraj meczyla sie bardzo z Patty Schnyder, ktora nie zachwycala i grala bardzo lekko. W 2 secie widac bylo slabe przygotowanie kondycyjne. Do dropshotow juz nie miala sil biegac. Przy swoim podaniu raz grala 15 pilek, nastepnym razem 24 pilki. Kolejnym razem dala sie przelamac. W koncowce przewazala Patty. Kim jak to Kim zawsze swietnie przygotowana do turnieju, a w szczegolnosci do tych gdzie jest spora pula nagrod. Forma Clijsters znakomita. Gra rosjanki mnie nie przekonuje .. To juz nie jest ta zawodniczka co kiedys ... Woda sodowa jej szczelila do glowy
a jednak wtopa widocznie Szarapovej malo kasy na ciuchy i postanowila cos zarobic na nowe rekawiczki:D
Ale spox jutro zaczynaja sie nowe turnieje odrobimy
Klara Zakopalova (CZE) - Martina Sucha (SVK) 2 2.20
Klara Zakopalova jest to Klara Koukalova po wyjsciu za maz
Wydaje mi sie ze po tak waznym wydarzeniu w swoim zyciu odpusci
ten slaby turniej, aby pobyc troche ze swoim ukochanym
H2H 1-0 dla Martiny.
Benesova beznadziejna forma, ostatnio niczego nie pokazuje i odpada
najczesciej w 1 rundzie. Wozniacki dostala dzika karte w tym turnieju i napewno
bedzie chciala pokazac sie z dobrej strony. Jest to bardzo mloda i uzdolniona
zawodniczka ( ma 16 lat ).
Pironkova T. - Vierin S. 1 1.35
Nie bede juz pisal analizy gdyz wszytko wskazuje na to ze wygra waleczna bulgarka.
Kurs troche niski, ale warty zagrania.
To na tyle z turnieju w Sztokholmie. Pod wieczor podam typy do turnieju w Los Angeles
Klara Zakopalova (CZE) - Martina Sucha (SVK) 2 2.20
Klara Zakopalova jest to Klara Koukalova po wyjsciu za maz
Wydaje mi sie ze po tak waznym wydarzeniu w swoim zyciu odpusci
ten slaby turniej, aby pobyc troche ze swoim ukochanym
H2H 1-0 dla Martiny.
Zakopalova-Sucha 6-7 6-2 6-2
chyba ten slub ja zmobilizowal dobrze ze nie zdarzylem zagrac
ale zobaczymy jak reszta
EDIT: Prosze nie wprowadzać userów w blad Sucha wygrala 7:6 2:6 6:4. Prosze przed napisaniem czegoś najpierw sprawdzić w kilku źródłach. - Pafcio
Nasza Marta ostatnio nie grala gier singlowych. Grala tylko gry deblowe i dobrze jej szlo. Dlaczego ? Dlatego ze nie musiala biegac. Poruszanie po korcie jest slaba strona naszej rodaczki. Paola ostatnio dobrze zaprezentowala sie w turnieju w San Diego, gdzie ulegla Patty Schnyder w 3 setach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum