Ostatnio w bardzo dobrej formie obie zawodniczki, lecz Myskina ostatnio grala na clayu i wydaje mi sie ze nie zdazyla przestawic sie jescze na hard. Pozatym musiala przeleciec spora odleglosc ze Szwecji do Kanady ...
Petrova N. - Chakvetadze A. 2 2.10
W ubiegłym roku w San Diego na takiej samej nawierzchni Chakvetadze pokonała swoją rodaczkę w 3 setach. Wydaje mi sie ze teraz bedzie podobnie. Petrova ostatnio odpada po swojej pierwszej grze. Ma jeszcze troche problemy z kontuzja. Daje 55%. Mecz mozna obejzec na eurosporcie 2 o 19:00.
16 Sierpien
A. Chakvetadze-N. Petrova 1 2.00 2:0
M. Bartoli-F. Pennetta 2 1.5 1:0 i krecz (mogla wygrac pierwszego prowadzila 5:4 i miala servis przegrala seta i przy wyniku 2:1 w drugim secie kontuzja szkoda bo by byla kasa )
Ostatnio w bardzo dobrej formie obie zawodniczki, lecz Myskina ostatnio grala na clayu i wydaje mi sie ze nie zdazyla przestawic sie jescze na hard. Pozatym musiala przeleciec spora odleglosc ze Szwecji do Kanady ...
Petrova N. - Chakvetadze A. 2 2.10
W ubiegłym roku w San Diego na takiej samej nawierzchni Chakvetadze pokonała swoją rodaczkę w 3 setach. Wydaje mi sie ze teraz bedzie podobnie. Petrova ostatnio odpada po swojej pierwszej grze. Ma jeszcze troche problemy z kontuzja. Daje 55%. Mecz mozna obejzec na eurosporcie 2 o 19:00.
Martina ostatnio beznadziejny mecz z Santangelo, ktora grala z kontuzja lewej stopy ... Mecz zakonczyl sie wynikiem 7-6, 7-5, choc wloszka grala z kontuzja ... Hingis bardzooo duzo bledow. Nie wiem dlaczego kurs taki duzy ... Moze buki meczu nie ogladali ? Albo moze licza na to ze Martina z dnia na dzien zlapie forme ? Nie wiem ...
Hantuchova bardzo dobra tenisitka ktora wraca powoli do swojej najwyzszej formy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum