Stawiam dzisiaj na Querrey'a, poniewaz jest lepszym graczem od Moodie'go ktory nie wygrał od 11 gier w turniejach ATP(ostatnie zwyciestwo 2006-01-16 w 1 rundzie Australian Open). Wszędzie odpadał już w 1 rundach. Moodie jest typowym graczem deblowym i właśnie w deblu sobie dużo lepiej radzi natomiast w singlu ma problemy. Moodie ma także problemy na nawierzchni HARD gdzie bilans jego to 2-8.Może bilans Querrey'a nie jest na Hardzie znakomity 3-5 ale i tak jest duzo lepszy niz rywala.
Acasuso lepiej czuje sie na kortach ziemnych, ale ze slabym Phau,
ktory ostatanio nic nie gra powinien sobie latwo poradzic.
Youzhny M. - Rusedski G. 2 2.20
Greg Rudsedski bedzie bronil pkt, gdyz rok temu doszedl w tym turnieju do polfinalu.
Ma bardzo dobry serwis z ktorym dobrze mu sie gra na szybkich nawierzchniach.
Youzhny jest to zawodnik bardzo wybuchowy. Jesli pare pilek mu nie wejdzie to sie
denerwuje i traci pilki.
Dwa typki na wieczór z turnieju w Toronto:
D.Tursunov-D.Bracciali 1 1.30
A.Clement-A.Martin 1 1.30
Obydwa typy moim zdaniem dzisiaj spokojnie wchodza. Zarówno Tursunov jak i Clement są dużo lepszymi graczami na Hardzie. Mozna zagrac te 2 typy jako kupon ale wychodzi małe AKO wiec proponuje coś dorzucić.
Oprocz meczy ktore podal pafcio, ja proponuje zagrac dzis :
Safin M. - Robredo T. 1 1.60
Robredo 3 dni temu dopiero przylecial do USA. Hard nie jest to jego uiubiona nawierzchnia.
Safin ostatnio pokazal swoje dawne oblicze - walke, czego dawno u niego nie bylo.
Lee H.T. - Falla A. 1 1.50
Lee ostatnio pokazuje ze potrafi grac i wygrac z kazdym ! Falla - gwiazda challengerow.
Dosc pewny mecz !
teraz moze ja sprobuje choc do skrzypka nie dorastam do piet ale
Juan Carlos Ferrero (ESP) -Paul Goldstein (USA) 2 2.32
Hard to nie jest najwierzchnia hiszpana ,ktory ostatni mecz rozegral w Umag 2 tygodnie temu i odpadl w pierwszej rudndzie . Jego przeciwnik natomiast wedrowal po swoim kraju i zagral w 3 turniejach wygrywajac m.in z Hewittem , sadze ze tu w Toronto po walce zwyciezy zawodnik z USA poniewaz zdecydowanie blizsze mu sa twarde i szybkie korty
David Ferrer (ESP) -Andy Murray (GBR) 2 1.61
Ferrer wygral w swoim ostatnim turnieju w Stutgarcie lecz do bylo na ziemi , mlody anglik byl w niedziele w finale i nie sadze aby byl zmeczony przegral tam tylko z Clementem ktory najwyrazniej przezywa swoja druga mlodosc
mecz powinien byc krotki i zakonczony pewnym zwyciestwem anglika
Z rana podam odrazu typy z turnieju w Toronto ze wzgledu na brak czasu. Wszystkie typy juz przeanalizowalem i wydaje mi sie ze gorzej niz wczoraj juz nie bedzie ! ( jesli chcecie moge podawac typy z kursami 1.30 i nizej, tylko ze nie iwem czy jest sens grania ich )
teraz moze ja sprobuje choc do skrzypka nie dorastam do piet ale
Juan Carlos Ferrero (ESP) -Paul Goldstein (USA) 2 2.32
Hard to nie jest najwierzchnia hiszpana ,ktory ostatni mecz rozegral w Umag 2 tygodnie temu i odpadl w pierwszej rudndzie . Jego przeciwnik natomiast wedrowal po swoim kraju i zagral w 3 turniejach wygrywajac m.in z Hewittem , sadze ze tu w Toronto po walce zwyciezy zawodnik z USA poniewaz zdecydowanie blizsze mu sa twarde i szybkie korty
David Ferrer (ESP) -Andy Murray (GBR) 2 1.61
Ferrer wygral w swoim ostatnim turnieju w Stutgarcie lecz do bylo na ziemi , mlody anglik byl w niedziele w finale i nie sadze aby byl zmeczony przegral tam tylko z Clementem ktory najwyrazniej przezywa swoja druga mlodosc
mecz powinien byc krotki i zakonczony pewnym zwyciestwem anglika
Na dzisiaj proponuje 2 typki ktore widze , że nie tylko ja gram :
Julien Benneteau (FRA) - Dominik Hrbaty (SVK) 2 1.48
Ivan Ljubicic (CRO) - Arnaud Clement (FRA) 2 3.21
Kursy z Bwin
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum