FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Masters Series CINCINNATI
Autor Wiadomość
Gonzo
Moderator

Wysłany: 2007-08-20, 14:27   

wiem wiem ;) kumpel mnie przekonal do Monaco, a ja jak glupi posluchalem ;)

Cincinnati zakonczone zwyciestwem Fedexa tak jak pisalem na poczatku tego tematu, 1.78 kurs, szkoda ze nie gralem, w kazdym razie wczesnie podopadali inni dobrzy zawodnicy i ten masters byl tak smieszny raczej troche, US OPEN juz niedlugo, moim zdaniem Federer da sobie rade mimo iz przegral ostatnio z Djokoviciem, ale uznaje to za jednorazowy przypadek i jesli nawet dojdzie do rewanzu a bardzo bym chcial to jestem pewien ze szwajcar go ogra jak dzieciaka bo jak patrzylem co Djoko robil w II z Moya to nie moglem uwierzyc ze taki cienias zlal wielkiego Federera, moze odpuscil? moze nie ? Wszystko jedno, US OPEN dla Federera!

tak btw. ludzie robia z porazek Federera odrazu jakies niewiadomo co, sensacje itp, trzeba tylko zauwazyc ze zaden zawodnik nawet sie nie zblizyl do niego przez kilka ostatnich lat jesli chodzi o bilans przegranych meczy, Szwajcar bodajze ma tylko 6 porazek w tym sezonie, gra we wszystkich turniejach i nie odpuszcza sobie zadnych turnieji jak (przypuszczam) Djokovic, ktory wygrywa jednego mastera a w nastepnym wszystko wskazuje na to ze odpada raczej specjalnie by zaoszczedzic sily na US OPEN, nie lubie takich zawodnikow i mam nadzieje ze to sie na nim zemsci.
Zreszta po co ja to pisze ?:D

Odpowiedz do tematu