Ladny meczyk znalazlem przypadkiem czytajac stronke oficjalna turnieju z serii challanger w Bermudzie.
Jenskins jest to zawodnik z USA, ponoc bardzo utalentowany, w swojej karierze stoczyl juz pojedynek z nr.2 na swiecie R.Nadalem, gdzie przegral uwage po 3 setach i zacietej walce. Wywarl na komentatorach zza oceanu ogromne wrazenie. Byc moze bylo by slychac o nim nieco wiecej, lecz w tamtym sezonie doznal kontuzji ktora wykluczyla go z gry na 4 miesiace. Teraz wraca do gry i jak sam mowi, czuje sie dobrze na kortach w Bermudzie, pierwszy swoj mecz wygral 7:5 7:5 gral z Benediktem Dorshem (jesli w ogole komus to cos mowi). Kurs 2.60 bardzo ladny, mysle ze duze szanse ze ten mecz wejdzie. Jedyna obawa jest taka, ze Peya nie jest az takim slabym zawodnikiem, chociaz w pierwszej rundzie meczyl sie w dwu setowym pojedynku przeciwko Dudi Sella, coprawda wygral 6:0 3:6 6:3, ale zgubil seta..
No nic zobaczymy, wg mnie duze szanse dla Amerykanina Jenkinsa.
Z innych typw:
Sam Querrey @win ~1.50
Sam jest nr1 na tym turnieju, zdecydowany faworyt.. Gra z jakims slabym zawodnikiem, ktory na stronie ATP ma miejsce w rankingu 1192, nie wiem czemu.. :D Wg mnie latwa przeprawa czeka dzis Amerykanina.
Zabaleta @win ~1.40
Taki kurs mam w stsie, popelniaja blad dajac tak wysoki.. Na necie jest w granicach 1.20. Zabaleta gra przeciwko Mertl'ow. Jak wiadomo Zabaleta jest w kapitalnej formie, ostatnio final w Huston bodajze, przegral dopiero z Karlovicem, a po drodze pokonal calkiem dobrych zawodnikow. Zabaleta sadze ze nie da dzis szans swojemu przeciwnikowi i wg mnie ma bardzo duze szanse na wygranie tego turnieju, zaraz po Querrey'u.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum