ja ze stala minimalna stawka puszczam w singlach cos takiego:
Ivan Ljubicic - Stanislas Wawrinka 2 3,75
Dmitry Tursunov - Fernando Verdasco 2 1,46
Diego Hartfield - David Ferrer 1 11,50
mysle ze po takim kursie nawet za 1 zl grzech nie sprobowac, moze buki zarzuca jakiegos handi +2,5 na sety czy spora ilosc gemow w handicapie dla argentynczyka zeby ulatwic mu gre :)
Hernandez O. - BjĂśrkman J.
typ: 4 lub wiecej setow 1,80 bah
nie mam watpliwosci ze tutaj nie bedzie gladkie 3-0... ktorys z zawodnikow bankowo ugra 1 set a ktorys 3 :P
Fernando Verdasco - David Ferrer
typ: powyzej 35,5 gemow 1,83
wedlug mnie 4 setowka w tym pojedynku bardzo pewna a nawet tiebreak
Lleyton Hewitt - Jarkko Nieminen
typ: 4 lub wiecej setow 1,45 bah
tak jak w 2 pojedynkach wyzej nie wyobrazam sobie sytuacji by bylo gladkie 3-0, wszystkie te 3 pojedynki mysle ze beda bardzo zaciete i conajmniej 4 lub 5 setow :)
nie wyobrazam sobie gladkiego zwyciestwa ktoregos z zawodnikow 3-0, zawodnicy Ci prezentuja mniej wiecej podobny poziom i mysle ze mecz bedzie wyrownany
Mecz dopiero jutro, ale warto postawic juz dzis bo kursy moga spasc, na razie w granicach 1.80, Canas jest w niesamowitej formie, mysle ze kondycyjnie rozwali Dawidenke jesli bedzie trzeba, to co pokazal z Monaco Canas bylo naprawde niesamowite. I stawiam na argentynczyka bo wiem ze musi poraz kolejny trafic na fedexa i mam nadzieje ze tak bedzie, bo drabinka jest tak ustawiona ze jesli ogra Dawidenke a Fedex ogra Robredo to znowu sie zmierza i mecz bedzie bardzo interesujacy, moze nawet bardziej niz pojedynki Nadal - Federer. Canas gogogo, ciekawe czy znowu bierze jakies drugi ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum