15.08.07 15:00 Wielka Brytania - Niemcy (u/o 115,5) over Unibet @ 1.8 5/10
Imo ta linia jest lekko za niska. Wynik raczej jest już znany, bo Niemcy powinny bez problemu wygrac 3:0, ale jednak chyba nie będzie to aż taka różnica, żeby w każdym z setów WB nie zdobyła 14 pkt. Trener Niemców na pewno da pograć wszystkim zawodnikom, bo jest to łatwy przeciwnik. WB ostatnio zagrała 7 meczy towarzyskich z czego 3 wygrała, a 4 przegrała. Napewno w tym meczu powinni dać z siebie wszystko, a Niemcy to też nie jest jakaś wielka drużyna. Po za tym to nie jest siatkówka kobiet, żeby tak niskie wyniki padały, bo wynik poniżej 115 pkt w męskiej siatkówce poda naprawdę rzadko, tym bardziej w meczu towarzyskim gdzie Niemcy nie zagrają na najwyższym swoim poziomie.
Polska - Wielka Brytania under 125.5 1.85 unibet 8/10
Dosc wysoka linia moim zdaniem, Wielka Brytania jest naprawde slaba druzyna, buduja zespol na olympiade w 2012 wiec graja tam mlodzi zawodnicy, Polacy sa faworytem turnieju, mimo iz wczoraj sie meczyli ze Slowacja to mysle ze dzis bedzie to gladkie zwyciestwo. Wystarcza 3 sety do 16 i under wchodzi.
Polska -25.5 1.80 unibet 7/10
Jak wyzej, wystarczy ze wygraja 25-17 25-16 25-16, wedlug mnie bardzo mozliwe.
Gonzo praktycznie to to samo tylko ze tutaj under tutaj handicap... jak juz majstrujesz stawkami to wedlug mnie powinny byc na odwrot bo w underze max 3 sety moga byc a przy tym handi nawet 4 !! 3 wysokie wygrane np. do 13 i przegrana 2 pkt w jednem secie.... daje zwyciestwo handiego i wtope undera... wiec wieksze szanse na handi niz under wiec i stawki powinny byc inaczej dobrane z twojej strony :)
No racja w sumie, zastanawiam sie czy cos z tego dorzucic do dnipro i cluj, tylko martwi mnie to ze polacy grali wczoraj slabo i jakis set wpadnie np do 20 i bedzie po handi i po underze, w zasadzie dwa takie same typy.
Na siatkowce zbytnio sie nie znam ale wydaje mi sie ze Polacy powinni spokojnie pokonac Holendrow 3:0 lub 3:1, tak więc:
Poland-Netherlands handicap : 0-1.5
typ 1, kursik 1.80
dotychczas nasi przeciwnicy grali 2 mecze, jedno zwyciestwo i jedna przegrana
1 Serbia - Holandia 1 : 3
2 Holandia - Slowacja 2 : 3
my tez niezbyt fajnie sie prezentujemy bo w wielkich bolach wygralismy ze Słowacja, ale juz lepiej bylo z Wielka Brytanią. Mysle wiec ze chlopaki powoli sie rozkrecaja i pokaza na co ich stać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum