dzis polacy w slabszym skladzie zgaraja, mysle ze sa duze szanse zyby to weszlo, na wp czy onecie mozecie sobie sprawdzic kto dzis nie zagra ja niestety nie mam czasu wiec sie nie ebde rozdrabnial :)
Na siatce sie nie znam ale Bułgarzy dostali na własnym terenie baty od nas a dzisiaj my gramy u siebie wiec jeszcze lepsza pozycja startowa. Dodatkowo Bułgarzy zagraja bez Mateji Kazinskiego i Władimira Nikołowowa, czyli najlepszych zawodnikow. Duza kasa do zdobycia w LŚ jest i mam nadzieje ze Polacy podniosa ta kase z parkietu. Jak beda chcieli to pokryja handi ;)
Dzisiaj znow dla emocji żeby się fajnie meczyk oglądało. Polska wczoraj przewalila 1 set zle podejscie do meczu masakryczna liczba błędów. Kolejne sery juz były wporządku i jesli Polacy podejda skoncentrowani to granica nie powinna zostac przekroczona. Wlazły mam andzieje ze kichy nie bedzie grał jak wczoraj.
Wlazły mam andzieje ze kichy nie bedzie grał jak wczoraj.
kiche to gral Świderski z Gruszka.... fatalna gra wynika z beznadziejnego przyjecia autorstwa grajkow ktorych wymienilem, przy zlym przyjeciu Zagumny nie mogl wystawiac w punkt do Wlazłego i dlatego w pierwszym secie mu tak zle szlo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum