Wsobotnie popołudnie podopieczni Thomasa Schaafa podejmowac będą na Weserstadion w Bremie walczący o utrzymanie Eintracht Frankfurt. Natomiast drużuna Werderu zajmujaca na dwie kolejki przed zakonczeniem sezonu 3 miejsce w tabeli liczy na potkniecia Schalke i Stuttgart i na zdobycie mistrzostwa albo co najmniej wicemistrzostwa dajacego prawo gry bez eliminacji w Lidze Mistrzów.W rundzie wiosennej Werder rozgromił Eintracht we Frankfurcie 6:2. Z kolei w Bremie gospodarze wygrywali w poprzednich dwóch pojedynkach 4:1 i 3:1, a Eintracht ostatni raz wywalczył punkty na Weserstadion w sezonie 2000/2001 (1:1). tak więć zdecydowanym faworytem tego spotkania są gospodarze majacy najbardziej skuteczna drużynę w Bundeslidze.
Bayern Munchen-Hansa Rostock 1 1.21 lub -1,5 1.58 betgun
Bayern ma skład daleko odbiegajacy poza reszte zespołów Bundesligi. Hansa to beniaminek i w Monachium nie widze dla nich szans. Chyba ze Bayern bedzie marnowal setke za setka.
FC Bayern Munich – Hannover 96 1 1.20 lub handi 0:1 1 1.60 interwetten
O wzmocnieniach Bayernu słyszał pewnie prawie kazdy wiec nie ma sensu znów o tym pisać. Ale olbrzymim zaskoczeniem były dla mnie rozmiary zwycięstwa Bayernu w 2 kolejce w Bremie 0-4 musi robic wrazenie na kazdym a tymbardziej piłkarzach Hannoveru, którzy w ten weekend zmierza sie w jaskini lwa na Allianz Arena w Monachium. Hannover to sredniak ligi niemieckiej i jesli tylko Bayern nie zepsuje 10 setek itd to wygra mecz z handim.
Osłabienia:
Bayern:
Bayern MĂźnchen 18 KLOSE Miroslav SC
Bayern MĂźnchen 20 SOSA Jose Ernesto AMR
Bayern MĂźnchen 23 JANSEN Marcell DL
Bayern MĂźnchen 2 SAGNOL Willy DR
Brak Klosego moze byc odczuwalny bo jest to superstrzelec ale Bayern ma taki skład ze jest komu strzelać bramki.
Hannover 96:
Hannover 18 TARNAT Michael D/DML
Hannover 2 Vinicius DC
Hannover 13 BRDARIC Thomas FRLC
W zespole Hannoveru nie zagra 3 średnich graczy, którzy nie decyduja o sile zespołu.
ogladalem mecz z werderem, bayern naprawde na chwile obecna chyba gra najlepsza pilke w europie, to co robil ribery (jakos tak sie pisze) to bylo naprawde niesamowite, klose w sumie nie blyszczal w tym meczu, ale jaka lawa jest.. Podolski, Altintop, jest kim zastapic. No i niezwykle skuteczny Toni ktory mam nadzieje ze cos dzis strzeli.
Moim zdaniem nie ma innej opcji niz zwyciestwo bayernu i nie sadze by sie skonczylo jakims skromnymwynikiem.
Schalke to swietna druzyna z poprzedniego sezonu i mam nadzieje ze nie zepsuli sie az tak wiec typuje tutaj zwyciestwo gospodarzy . Na 3 mecze wygrali tylko raz i dwa razy remisowali . Przeciwnicy raz wygrali raz przegrali i raz zremisowali.W poprzednim sezonie dwukrotnie byli lepsi gracze z Leverkusen..U siebie shalke jest mocne wiec licze tutaj na zwyciestwo .
Monachijczycy wzmocnili sie ogromnie przed sezonem. Wg mnie nie ma innej opcji jak mistrzostwo i Puchar Uefa w tym roku. Klose czy ribery... Tacy gracze zdobędą te trofea. Poki co po 3 kolejkach tylko gromili. 3 wygrane, 10-0 w bramkach... Zakupy udane. 2 wygrane i porazka po stronie HSV w tym sezonie. Nie sadze zeby sprawili dzis kłopot Bawarczykom.
_________________ Pele Romario R9 R10 - kraj KAWY jest klawy
dzis nie gram bayernu.. hamburger ma naprawde calkiem mocny sklad, grali ostatnio coprawda puchar uefa.. ale to niepowinno przyniesc im jakiegos wiekszego zmecznia ze wzgledu na to ze pilkarze z poczatku sezonu powinni czuc sie calkiem swiezo.. Bayern jest dzis oslabiony, graja bez Toniego a dla mnie to duza strata, zagraja prawdopodobnie jednym napastnikiem.. owszem gromia na razie wszystkich w lidze, ribery gra niesamowicie, jednak trzeba zauwazyc ze kluby juz na pewno teraz maja pod niego jakoss ustawione krycie, tydzien temu na nim czerwone kartke zarobila Laila z hannoveru, Ribbery jest w wielkiej formie ale jakos mam przeczucie ze nie zagra kolejnego meczu na az tak wysokim poziomie. Owszem dla mnie bayern jest tutaj mimo wszystkich przeciwow zdecydowanym faworytem, ale zwyczajnie nie gram tego meczu, hmm i do tego niedzielene mecze w lidze niemieckiej rzadza sie swoimi prawami.. czesto sa dziwne wyniki. Powodzenia.
Bardzo ciekawy mecz i sam tez go wypatrzyłem z oferty. Bayern jest o klase lepszy od pozostałych zespołów ligi niemieckiej według mnie w tym roku. Ale kiedys moze zdarzyc im sie gorszy dzien i zremisuja i w tym meczu wykluczysz remisu nie mozna. Ale szanse widze tutaj 5% - 30% - 65%
wlasnie mi niedziela ogolnie smierdzi zawsze w niemieckiej lidze.. nie wiem czemu, duzo niespodzianek jest, a hamburger jak zloto pasuje na zespol ktory moze do takiej niespodzianki doprowadzic.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum