wedlug mnie jest to chyba najciekawszy typ na dzisiejszy dzien, stadion gospodrazy bedzie zapelniony kibicami gosci ktorzy maja sie stawic w liczbie ponad 10 tysiecy na mecz klubow zaprzyjaznionych ze soba kibicow
da sie takze postawic handi +1 na 2 w 10bet po kursie 1,59 i fonbet 1.60, jednak ja mysle ze bedzie tutaj X, a ten handicap zwroci mi polowe stawki jesli bedzie przegrana 1 bramka gosci....
Freiburg moze i w tamtym roku walczyl o awans do bundesligi, ale w tym roku to jest bez watpienia slabszy zespol kadrowo, ich wyniki nie sa tez nawet dobre bo sa slabe...
przegrana z Osnabruckiem 2-1( zespol ktory bedzie walczyl o utrzymanie), wygrana 1-0 ze slabym Paderborn i ostatnio remis wywalczony w 85 minucie dopiero z bardzo slabym w tym sezonie Augsburgiem... dotad mieli bardzooooooooooooo slabych przeciwnikow a wyniki ktore uzyskali sa bardzo slabe....
goscie... beniaminek 2 ligi, poczatek bardzo slaby ale remis na wyjezdzie z Monchengladach pokazuje ze murowac bramke potrafia a w meczach u siebie keidy stawiali na otwarty atak dostawali po dupie od bardziej doswiadczonych zespolow, nowy trener Rangnick ktory w srodowisku pilkarskim uchodzi na bardzo dobrego fachowca z biegiem czasu mysle ze ustawi dobrze zespol bo zaszlo w kadrze sporo zmian i musza sie ze soba zawodnicy zgrac... Hoffenheim ktore ma jeden z najwiekszych budzetow w 2 ligi niemieckiej( Wisła K+ Zaglebie L.+ GKS Bełchatow + Legia + Groclin lacznie maja taki budzet co ten 2 ligowy zepsol niemiecki) zrobilo niezle transfery... ostatnio bylo glosno o Eduardo z Gremio ktorego kupili za bagatela 8 mln euro !! kupili takze Edu z norweskiego Lyn za 6 mln euro !! pozyskali takze bardzo utalentowanych: 22-latek senegalczyk z Mouscron Demba Ba i 20-latka z Corinthians Luisa Gustavo Diasa.
zlodzieje okradli mnie z 4j.... gdyby to bylo w Polsce to tylko PZPN PZPN je*** je*** PZPN a ze w Niemczech to nie wiem co zrymowac..... sedzia zlodziej, slepy skurwy****, faul byl ale karnego nie bylo ze 3 metry zabraklo do pola karnego, nawet komentator mowil ze pomylka sedziego co za piz** glupia, wku**** sie
ale te Hoffenheim sobie same winne... przez ich obrone mozna bylo czolgiem przejechac i by nie zauwazyli.... w ataku sile razenia maja, w 90 minucie mieli 2 swietne akcje , jedna z nich to 100% i nie wykorzystali jelopy..... ehhh
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum